Mercedes-AMG SL 63, tunat de Mansory: interior albastru și 850 CP

de Silvian Irimia
Sambata, 23.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mansory și-a arătat din nou măiestria cu ultimul model modificat: Mercedes-AMG SL 63. Această mașină vine cu o nuanță exterioară de gri, un interior special albastru, dar vine și cu 850 de cai putere.

Chiar dacă îți plac sau le urăști din tot sufletul, nu poți nega că transformările făcute de cei de la Mansory sunt spectaculoase. Cel mai bun exemplu este și cel mai recent, pentru că Mansory și-a băgat nasul într-un Mercedes-AMG SL 63.

Mansory a apărut în anul 1989, fiind fondat de Kourosh Mansory, care avea o pasiune aparte pentru mașinile de lux britanice. Când compania a fost lansată, Kourosh a acordat atenție în mod special mărcilor Rolls Royce, Bentley, Aston Martin și Ferrari. Cu timpul, atenția a fost mutată și către mașini germane, iar până în ziua de astăzi, Mansory a creat o mulțime de modele de invidiat.

Mansory a dezvăluit kit-ul său pentru SL 63 în acest an, dar această nouă versiune adaugă un plus de dramatism. 

Pe lângă această culoare exclusivă de caroserie, SL 63 vine cu o mulțime de componente din fibră de carbon, inclusiv capotă cu prize de aer și contururi accentuate.

Asemenea primului SL 63 pe care l-am văzut modificat de Mansory, partea frontală a acestei mașini este impozantă, având și niște accente strălucitoare albastre.

O adiție nouă făcută de cei de la Mansory este reprezentată de luminiile de zi LED sub forma literei L, încorporate în prizele de aer.

În același timp și partea laterală a suferit modificări. Cei de la Mansory au instalat niște praguri noi, dar și un set de jante, diferite de altele văzute pe Mercedes-AMG SL 63.

Probabil că interiorul atrage cel mai mult atenția. Asta pentru că, aproape peste tot se regăsește piele albastră, cu o serie de cusături contrastante galbene.

Motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri al mașinii a primit și el câteva ajustări, furnizând acum până la 850 de cai putere. Cu toate acestea, Mansory nu a oferit detalii tehnice suplimentare cu privire la performanțele mașinii.

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    masina de zugrav...asa ceva..
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru