Lamborghini Aventador Roadster este aşteptat la Geneva 2012

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.12.2011
La doar un an de la debutul lui Aventador, Lamborghini ar putea lansa o versiune decapotabilă a acestui supercar. Debutul este programat pentru Salonul Auto de la Geneva din 2012, spun unele voci.

Lamborghini Aventador ar putea primi o versiune decapotabilă la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012. Modelul respectiv va utiliza acelaşi propulsor V12 ca fratele său coupe şi va dezvolta acelaşi nivel de putere – 700 CP. Versiunea decapotabilă a lui Aventador va păstra sistemul de tracţiune integrală şi va fi oferită în compania unei transmisii cu şapte trepte. Pentru moment, nu există informaţii despre performanţele de care este capabil noul model.

Versiunea coupe a lui Lamborghini Aventador are nevoie de 2.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate atinge o viteză maximă de 350 km/h. Modelul se mândreşte cu un sistem de frânare compus dintr-un set de discuri de 400 milimetri pentru puntea faţă, ţinute în frâu de doi etrieri cu şase pistonaşe, în timp ce puntea spate are discuri de 380 milimetri şi beneficiază de etrieri cu patru pistonaşe.

În ceea ce priveşte plafonul escamotabil al noului model, unele voci sugerează un sistem îmbunătăţit dramatic faţă de cel găsit pe Murcielago Roadster. Până acum, cei de la Lamborghini nu au confirmat nicio informaţie legată de acest model.

Cu toate acestea, patentul pentru Lamborghini Aventador Roadster a fost înregistrat la Oficiul pentru Patente din Statele Unite ale Americii.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru