Cristiano Ronaldo şi-a făcut cadou de ziua sa un Lamborghini Aventador

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 08.02.2012
Dacă aniversezi 27 de ani şi-ţi faci cadou un Lamborghini Aventador eşti un miliardar excentric. Iar şansele de a fi un sportiv care ţine la imaginea sa sunt şi ele destul de mari. Cristiano Ronaldo se încadrează în a doua categorie.

Jucătorii de fotbal ai cluburilor cu nume sunt cunoscuţi pentru pasiunea lor pentru maşini. Iar "jucăriile" scumpe pe care le au aceştia în garaj sunt direct proporţionale cu salariile pe care le au unii dintre ei.

Evident, Cristiano Ronaldo - unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe planetă - nu putea să facă excepţie. După ce acum trei ani a intrat în atenţia presei pentru că şi-a distrus Ferrari-ul 599 GTB Fiorano într-un tunel din Manchester, fotbalistul portughez a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere din acest an cu un cadou inedit. Lusitanul a împlinit 27 de ani în 5 februarie, prilej cu care şi-a adăugat în colecţia de maşini un Lamborghini Aventador.

Deşi achiziţia în sine a fost un secret, Ronaldo s-a afişat la bordul noii sale maşini prin Madrid. Exemplarul Aventador al lui Ronaldo, vopsit în negru mat, i se alătură astfel unui R8 Spyder V10 pe care Ronaldo l-a primit gratuit din partea Audi - unul dintre sponsorii formaţiei madrilene - şi la bordul căruia fotbalistul apare la toate evenimentele oficiale organizate de clubul din capitala Spaniei.

via | Motorpasion

Comentarii (8)

  • E bogat saracu' om!:)
    0 0
  • @Mircea Mester
    Faceti parte din cei pentru care exista fotbalul si alte chestii unde se intrec aia? :)
    Sunt si multe alte sporturi in care sportivii tin la imaginea lor si sunt foarte bine platiti. Cred ca prima propozitie nu e formulata corect.
    4 0
  • mircea
    @syktasy
    E ok, cei despre care vorbeşti pot intra în categoria "miliardari excentrici". :)
    3 1
  • jiji cocalarul
    Probabil era mai important ce masina si-a luat nu cine.Sunt convins ca daca isi lua o Tesla nu mai aparea stirea!
    4 0
  • Vasilica
    ce mai stire
    Mi se parea ceva de senzatie daca isi lua logan MCV cu geamuri fumurii si jante de aliaj obligatoriu etrierii vopsiti in albastru sau rosu sa fie un veritabil cocalar inconfundabil.
    4 1
  • @mircea
    Asta a fost buna! Subtil... :)
    0 1
  • pfff
    1 0
  • as vrea si io unu
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru