Lamborghini a produs deja 1000 de unităţi Aventador

de Bogdan Mirică
Luni, 23.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În doar 15 luni de la lansarea pe piaţă, Aventador atinge un număr de 1000 de unităţi produse. Predecesorul său, Murcielago, a atins această cifră abia după 29 de luni.

Lamborghini Aventador este deja un hit. Supercarul italian se dovedeşte a fi cel mai popular model construit vreodată la SantAgata Bolognese. În doar 15 luni de la lansare, Lamborghini a reuşit să producă deja 1000 de exemplare. Este un record, având în vedere că predecesorul său, Murcielago, a ajuns la acest număr abia după 29 de luni de la lansare.

Trebuie însă să ţinem cont şi de faptul că ritmul de producţie a crescut de la un model la altul: de la 3 Murcielago pe zi la 4.5 unităţi Aventador în prezent.

Urmareste Automarket
Chiar şi aşa, cererea pentru cel mai puternic Lamborghini de serie se menţine ridicată, toate exemplarele pentru următoarele 18 luni de producţie fiind rezervate.
Unii clienţi se arată dispuşi chiar să cumpere locuri mai bune pe listele de aşteptare.

Exemplarul Aventador cu numărul 1000, vopsit în culoarea Argos Orange, va merge la un client din Germania, mai precis la un arhitect bavarez. Proprietarul nu este străin companiei italiene, noul Aventador urmând să împartă garajul cu un vechi Lamborghini Diablo.

via motorauthority

Comentarii (5)

  • szilard
    da, probabil ai treptate, nu mai vedeai nici Aventadorul:)
    1 2
  • Un supercar veritabil, unii nu mai fac fata comenzilor, altii opresc productia dupa doar 2 ani, asta arata ca acest segment nu este pt oricine.
    15 4
  • Daca Lamborghini scapa de nesatulii aia de la Audi,era totul perfect,nu mai lua foc pe sosele din cauza fiabilitatii si a problemelor mecanice.
    2 26
  • @Mafia, lasa-ne tata! Incearca sa vorbesti doar tu cu tine, altfel te faci de ras!
    19 3
  • @C-G-C>Sunteti prea multi puristi aici cam needucati.In primul rand sa stai in picioare cand vorbesti cu mine,iar in al doilea rand ''mucles'' .
    3 21

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru