Lamborghini Aventador, rechemat în service pentru o problemă la faruri

de Bogdan Mirică
Vineri, 14.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunţat că va efectua un recall în Statele Unite. 144 de exemplare Aventador vor fi rechemate în service pentru a revizui o problemă de iluminare a blocurilor optice faţă.

Lamborghini a anunţat că va rechema în service o serie de exemplare ale celui mai nou model produs la SantAgata Bolognese: Aventador LP700-4. Supercarul italienilor prezintă o serie de probleme la nivelul farurilor.

Recall-ul va afecta doar 144 de unităţi Aventador, produse în perioada 25 iulie 2011 - 20 aprilie 2012. Potrivit constructorului din Peninsulă, Aventador prezintă o problemă la alinierea farurilor.

Ele pot fi direcţionate orizontal, dar nu şi vertical, ducând la situaţii în care nu luminează corespunzător sau în care îi pot orbi pe ceilalţi participanţi la trafic. Din cauza acestora probleme, luminile lui Aventador au căzut testul organizaţiei de profil din Statele Unite.

Urmareste Automarket
Lamborghini va notifica proprietarii vehiculelor afectate de recall până în data de 17 decembrie, urmând ca programările şi intervenţiile la service să se facă gratuit.
Cele 144 de unităţi afectate de rechemarea în service se regăsesc doar pe piaţa din Statele Unite.

via motorauthority

Comentarii (1)

  • Merge mai repede masinuta decat pot lumina farurile?
    Pacat ca n-a apucat si Einstein sa prinda vremea asta :)
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru