Lamborghini va sărbători 50 de ani de la înfiinţare cu un model nou

de Bogdan Mirică
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini împlineşte anul viitor jumătate de secol de la înfiinţare. Pe lângă activităţile create pentru sărbătorirea vârstei venerabile, italienii pregătesc şi un model aniversar.

Anul viitor va marca împlinirea unei vârste venerabile pentru Lamborghini. Constructorul din SantAgata Bolognese îşi sărbătoreşte jumătatea centenarului şi, cu această ocazie, a pregătit o serie de evenimente importante.

Unul dintre ele va debuta în data de 7 mai şi va presupune parcurgerea unui traseu de 1200 de kilometri la volanul modelelor italiene. Ziua a fost special aleasă pentru că reprezintă data la care constructorul a pus piatra de temelie a uzinei sale din SantAgata Bolognese.

Pe lângă această cursă aniversară, la care vor participa doar exemplare Lamborghini, Stephan Winkelamnn, şeful constructorului italian, a anunţat că vom asista şi la dezvăluirea unui model aniversar. Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Automotive News, pentru care Winkelmann a precizat că supercarul va avea un design unic şi va fi un produs special. Tot el a precizat că nu va fi o abordare retro a unui model mai vechi.

Urmareste Automarket
Primele speculaţii anunţă un model bazat pe Aventador, cel mai probabil o versiune unicat, asemeni deja popularului Aventador J, expus în martie, anul acesta, la Salonul de la Geneva.
Modelul va reconfirma şi intenţiile diviziei de personalizare, care şi-a propus să creeze pe viitor mai multe modele unice. 

via motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru