Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, paradă pe Aeroportul din Miami

de Sebastian Toma
Miercuri, 30.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a prezentat noul Aventador Roadster pe Aeroportul din Miami. Decapotabila italiană poate să atingă 338 km/h şi dezvoltă 700 CP.

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster a fost prezentat în cadrul unui eveniment inedit organizat pe Aeroportul din Miami. Italienii au cerut sprijinul Administraţiei Federale a Aviaţiei, care le-a permis să intre pe pistă cu mai cinci exemplare Aventador Roadster pentru o prezentare deosebită. Acestea au accelerat până la viteze de peste 338 km/h, pentru a demonstra cât de rapide sunt. Comparaţia cu aeronavele a venit în mod natural, din moment ce un avion de pasageri obişnuit decolează la o viteză cuprinsă între 241 şi 290 km/h.

"Mi-a făcut mare plăcere să colaborez cu Departamentul de Aviaţie din ţinutul Miami-Dade şi de colegii lor din South Beach pentru această demonstraţie fenomenală. Nu am mai văzut ceva asemănător la niciun eveniment Lamborghini", a declarat Stefan Winkelmann, CEO Lamborghini.

Urmareste Automarket
Aventador LP700-4 Roadster are un motor V12 de 6.5 litri şi 700 CP, care furnizează 690 Nm.
Acceleraţia 0-100 km/h este realizată în 3.0 secunde, pe când viteza maximă este de 350 km/h. Unitatea V12 este cuplată unei transmisii automate cu şapte rapoarte şi este asistată de un sistem de dezactivare a cilindrilor, dublat de un sistem start-stop, ambele cu unicul scop de a reduce consumul şi emisiile de CO2.

Via Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru