Lamborghini confirmă Aventador SuperVeloce Roadster: 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

de Bogdan Mirică
Marti, 30.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Directorul executiv Lamborghini a anunțat că Aventador SuperVeloce va avea și o variantă Roadster. Modelul este deja disponibil pentru a fi comandat la dealerii din toată lumea.

Prezentat în primăvara acestui an cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noul Lamborghini Aventador SuperVeloce a suscitat un interes deosebit în rândul pasionaților și al clienților.

Lamborghini Aventador SuperVeloce: detalii oficiale

Cu o producție limitată la numai 600 de exemplare, Aventador Superveloce s-a epuizat deja, mulțumită în mare parte performanțelor de care este capabil.

Pentru cei care au uitat, cel mai puternic Aventador construit vreodată la SantAgata Bolognese dezvoltă 750 de cai putere și este mai ușor cu 50 de kilograme decât versiunea standard. Această ecuație este capabilă să imprime un sprint de la 0 la 100 de km/h în 2.8 secunde și să garanteze o viteză maximă de 350 km/h.

Esential 500 de unități Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster sunt programate pentru producția de serie.
Toate aceste performanțe ar putea fi replicate și pe o variantă decapotabilă, după cum o confirmă însuși Stephan Winkelmann, directorul executiv Lamborghini.

”Noul Aventador SuperVeloce este cea mai pură și sportivă încarnare a spiritului Lamborghini, ceea ce a făcut ca toate cele 600 de unități să fie vândute.

Vom produce și o variantă decapotabilă Aventador SuperVeloce Roadster, pentru care dealerii noștri din toată lumea primesc deja comenzi”, a punctat Winkelmann.

Producția supercarului italian decapotabil va fi însă ceva mai mică: doar 500 de unități sunt programate pentru producție. Având în vede succesul variantei coupe, Aventador SuperVeloce Roadster se va vinde, probabil, la fel de repede.

via autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru