Lamborghini ar putea lansa un Aventador capabil să atingă 400 km/h

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.08.2011
Lamborghini ar puta lucra în secret la o versiune ultr-performantă a actualului Aventador. Botezată LP700-4, versiunea ar putea atinge 400 de m/h.

Esential

350 de km/h este viteza actualului Aventador.

O fotografie spion, publicată recent de site-ul olandez autojunk.nl, a lansat o serie de speculaţii privind cel mai nou model produs la Sant'Agata Bolognese. Potrivit acestora, Lamborghini lucrează în prezent la o versiune extremă a actualului Aventador, botezată LP700-4.

Imaginea spion surprinde un Aventador puternic camuflat, încălţat cu jantele de 20, respectiv 21 de inch ale fratelui de concern, Bugatti Veyron. Acest detaliu a dus la ipoteza unui Aventador creat special pentru a depăşi bariera de 400 de km/h şi chiar recordul lui Veyron.

Pentru a putea fi însă capabil de o asemenea performanţă, supercarul italian va fi nevoit să sufere o serie de modificări la nivelul transmisiei şi al aerodinamicii. În versiunea de serie, Aventador poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 2.9 secunde, fiind capabil să atingă o viteză maximă de "numai" 350 km/h.

via | egm

Comentarii (2)

  • Codrut
    Greseala
    Lamborghini ar puta lucra în secret la o versiune ultr-performantă a actualului Aventador. Botezată LP700-4, versiunea ar putea atinge 400 de m/h.
    12 0
  • ala micu de la TopGear s-a "urcat" 10cm pe scaun cand i-a dat blana intr-a-'ntai-a ... ceea ce ma face sa cred ca nu-i necesar sa mearga cu 400 ... dar daca ii mai pun si 2-3sute de cai ar putea sa faca ceva de peste 400 :)
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru