China va deveni în 2012 cea mai mare piaţă pentru Lamborghini

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 03.05.2011
Stephan Winkelmann, CEO Lamborghini, a declarat că anul viitor China va deveni cea mai mare piaţă de desfacere pentru constructorul din Sant'Agata Bolognese.

Piaţa auto din China se dezvoltă din ce în ce mai mult, iar vânzările producătorilor de supercaruri cresc într-un ritm alert. Stephan Winkelmann a declarat pentru Reuters că anul viitor constructorul din Sant'Agata Bolognese va vinde mai multe exemplare în China decât în SUA.

"Cred că va deveni piaţa numărul unu pentru noi chiar din acest an",a declarat directorul executiv Lamborghini. Pentru ca vânzările de pe piaţa auto din China să devanseze livrările făcute în SUA, Lamborghini va trebui să se impună cu ajutorul lui Aventador. Mai mult decât atât, constructorul din Sant'Agata Bolognese vrea să crească până la finele acestui an numărul dealerilor prezenţi în China de la 14 la 20.

Principala problemă cu care se confruntă italieni nu o constituie noii clienţi, ci capacitatea de producţie a uzinei. În prezent, în China, cumpărătorii interesaţi de Lamborghini sunt femeile şi nu bărbaţii, aşa cum ne-am fi aşteptat, iar Stephan Winkelmann este de părere că acest fapt reprezintă un mare avantaj pe termen lung.

Via | LeftLaneNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru