Un Lamborghini Aventador fals, confiscat de Poliţia din China

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.06.2011
Poliţia din oraşelul chinez Kumming a confiscat un Lamborghini Aventador fals. Proprietarul acestuia i-a cerut unei fabrici locale de prelucrat tablă să îi realizeze o caroserie asemănătoare cu cea a suprecarului italian.

Dacă vă întrebaţi până unde ar merge unii pentru a pune mâna pe maşina dorită, ei bine răspunsurile ar fi foarte variate. Dar ce te faci atunci când pasiunea şi visul tău nu pot fi alimentate din punct de vedere financiar? Răspunsul la această întrebare vi-l poate oferi un chinez, proprietar al unui salon de coafură din orăşelul Kumming.

Acesta şi-a dorit din tot sufletul un Lamborghini Aventador, însă preţul prea piperat pentru buzunarul său l-a determinat să găsească o nouă soluţie. Acesta a mers la o fabrică locală de prelucrat tablă, i-a arătat o imagine cu Aventador unuia dintre muncitori şi l-a întrebat dacă poate să îi facă o copie. Răspunsul a fost unul afirmativ, iar muncitor s-a şi pus pe treabă. În 12 zile şi doar cu 14.000 de dolari, frizerul a beneficiat de o caroserie asemănătoare cu cea a unui Aventador.

Sub noua caroserie se află un Nissan Bluebird care dispune de un propulsor de 2.0 litri cu şase cilindri modificat să producă 400 de cai putere. Încântat de noua maşină, proprietarul a mers să facă o plimbare prin centrul oraşului, însă Poliţia l-a oprit întrucât nu avea numere de înmatriculare.

La o verificare mai atentă, ofiţerii legii au observat că maşina nu seamănă cu cea înmatriculată pe numele proprietarului şi au decis să o confişte pentru o serie de investigaţii viitoare.

Via | CarNewsChina | TT.Mop

Comentarii (7)

  • patent
    pfffff
    hahahaha
    9 2
  • csuser
    laser frate:))
    14 0
  • au confiscat multa tabla cu un motor de nissan
    21 0
  • ce... chinezarie :p
    9 5
  • Eroare
    Faptul ca a copiat Aventador nu are nici o legatura cu confiscarea.
    Masina nu mai respecta specificatiile tehnice originale si nu avea numere,astea sunt motivele care au dus la confiscarea ei.
    18 0
  • nu e aventador
    Dupa parerea mea modelul copiat este reventon si nu aventador.
    11 1
  • Aventador
    Era pe persoana fizica? ;))
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru