Oakley Design modifică Lamborghini Aventador

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.05.2011
Britanicii de la Oakley Design au creat un pachet de tuning pentru proaspătul Lamborghini Aventador. Acesta va dispune de tracţiune doar pe puntea din spate şi va livra 760 de cai putere.

Lamborghini Aventador abia a sosit pe piaţa auto, iar firmele de tuning îşi pun inginerii şi designerii la treabă pentru a aduce modificări majore supercar-ului italian. Britanicii de la Oakley Design sunt primii care au pus mâna pe Aventador. Aceştia au creat un pachet de tuning care îi aduce modelului din Sant'Agata Bolognese un plus de agresivitate şi sportivitate.

LP760-2 este numele kit-ului britanic şi conform acestuia, Aventador va dispune de 760 de cai putere şi de tracţiune doar pe puntea din spate. Pentru a creşte puterea propulsorului V12, inginerii britanicilor au recalibrat unitatea ECU, au înlocuit sistemul de evacuare cu unul din titan şi au mărit diametrul conductei de admisie. Mulţumită acestor modificări, Lamborghini Aventador livrează 760 de cai putere, dezvoltă un cuplu motor de 745 Nm şi a "slăbit" 30 de kilograme.

Pentru ca puterea să fie transmisă doar punţii spate, britanicii vor elimina diferenţailul faţă şi o serie de arbori şi părţi asocitate acestora. La capitorlul exterior, Oakley Design va monta un kit aerodinamic nou şi o capotă din fibră de carbon de culoare.

Tunerul din Albion va fabrica doar cinci exemplare ale acestui model şi, conform declaraţiilor oficialilor, trei dintre acestea deja au fost vândute.

Via | Oakley Design

Comentarii (1)

  • pacpca
    probabil cea mai frumoasa masina din lume din toate punctele de vedere
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru