Ferrari şi Lamborghini au epuizat stocul pe 2011 al noilor FF şi Aventador

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.03.2011
Noile Ferrari FF şi Lamborghini Aventador se bucură deja de un succes deosebit. Constructorii italieni au declarat că au primit rezervări pentru toată producţia acestui an.

Ferrari şi Lamborghini s-au bucurat de reacţii pozitive în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ambele branduri sportive au adus două premiere mondiale importante, în persoana primului Ferrari 4x4, FF, şi a supercarului destinat să-l înlocuiască pe Murcielago, Aventador. Publicul s-a înghesuit la standul celor două branduri italiene, semn că reţetele celor doi rivali au dat încă o dată roade.

Ferrari confirmă interesul ridicat pentru noul său FF, oficialii anunţând deja epuizarea stocului pentru anul 2011. Luca di Montezemolo, preşedintele Căluţului Cabrat, a declarat: "Anul 2011 se anunţă unul pozitiv, în ciuda tulburărilor mondiale care influenţează stabilitatea în Emiratele Unite şi în Orientul Mijlociu. Am vândut deja toate cele 800 de exemplare FF destinate anului 2011. Am înregistrat reacţii bune în Statele Unite, Elveţia, Emiratele Arabe şi Rusia, ţări unde prezenţa noastră era marginală din cauza normelor de poluare."

Rezultate bune şi pentru rivalii din Sant'Agata Bolognese, care se laudă de asemenea cu epuizarea stocului pe 2011 pentru supercarul Aventador.

Potrivit oficialilor italieni, au fost rezervate deja 800 de unităţi ale urmaşului lui Murcielago, în condiţiile în care capacitatea de producţie anuală este de numai 700 de unităţi. Producţia a demarat deja, însă primele exemplare vor fi livrate abia în luna septembrie. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Mama ei de criza economica si e deja Martie!
    4 0
  • CUM?!! S-a epuizat stocul?? Pisici..pisici..pisici.. Am sperat degeaba ca o sa reusesc sa imi iau FF-ul anul asta.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru