Un filantrop care se deghiza în Batman pentru copiii din spitale a sfârșit tragic la volanul propriului Lamborghini Gallardo

de Bogdan Mirică
Marti, 18.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unul dintre cei mai populari oameni dedicați actelor de caritate din Statele Unite a sfârșit tragic pe o autostradă, după ce mașina sa, un Lamborghini Gallardo, a fost lovită în plin în timp ce se afla pe banda de urgență.

Deși filmele cu supereroi nu sunt inspirate din realitate, ele pot inspira realitatea. Batman a fost întotdeauna un izvor nesecat de transpuneri în viața reală, însă, probabil cea mai nobilă dintre ele a fost cea care l-a avut în spate pe Leonard ”Lenny” B. Robinson, un american în vârstă de 51 de ani, care s-a folosit de costumul celebrului supererou pentru a întreprinde o serie de acte de caritate.

Proprietarul unei afaceri în domeniul curățeniei, Lenny și-a dedicat mare parte a timpului vizitând copii în spitale pentru a-i înveseli. Cum era și normal, Batman avea nevoie de o mașină pe măsură, așa că a cumpărat chiar și un Lamborghini Gallardo, de culoae neagră, pe care l-a modificat ușor, pentru a fi în ton cu misiunea sa.

Lenny a devenit celebru după ce un scurt filmuleț în care este oprit de poliție a devenit viral pe internet. Batman s-a transformat atunci realitate și mai multe publicații au scris despre actele sale de caritate.

Din păcate, nici măcar supereroii nu sunt feriți de accidente tragice.

Forțat să oprească pe banda de urgență a unei autostrăzi din Maryland, în plină noapte, Lenny a sfârșit tragic după ce un Toyota Camry a lovit în plin Lamborghini-ul negru. Polițiștii au declarat că Lenny a decedat instant, iar ancheta va stabili dacă vehiculul era oprit corespunzător.

Sad News. Lenny B. Robinson, the "Route 29 Superheroes for Kids Batman" has died. Robinson was known for driving a black...

Posted by Lamborghini on 18 August 2015

Comentarii (7)

  • Scorpionul_negru
    Asa patesc oamenii buni. Iar garoii gen tiganii din Timisoara care fura si fac numai nenorociri traiesc bine mersi ! Unde e Dumnezeu ? O exista el oare ? Nu cred....
    19 9
  • pacat... probabil isi indeplinise misiunea...odihneasca-se in pace
    daruind ar trebui sa traim si noi
    18 0
  • "Dumenezeu sa-l ierte..."
    Nu, sa nu-l ierte ! Sa-l fi tinut dracu' in viata !
    15 4
  • @Scorpion
    Pai tocmai, Dumnezeu exista, l-a chemat la El;
    Imparatia lui Dumnezeu nu e pe lumea asta, ci in cealalta;
    God bless!!!


    P.S. vorba lui "v"..."probabil isi indeplinise misiunea"
    14 9
  • trebuia sa si puna avariile si triunghiuri reflectorizante...pe care nu cred ca le avea superlambo ala..oprirea voluntara este interzisa pe banda de urgenta..pacat ..un om cu inima mare a murit stupid.
    6 12
  • Se numeste "de urgenta" pentru ca ai voie sa opresti in caz de urgenta.
    De unde stii tu ca nu era pe avarie sau alte circumstante ale accidentului? Avem numai atotstiutori in Romania. Multa prostie, multa rautate!
    13 0
  • @dan
    "Nu crezi" ca avea triunghi in dotare lamborghini? Amice, asta inta in pachetul legislativ obligatoriu livrat la ridicarea masinii atat in Europa cat si in SUA. Eu iti recomand sa-ti iei permis de conducere mai intai.
    Doi la mana: oricine loveste din spate, e vinovat. Singurul vinovat mai exact. Iar Lenny a fost lovit din spate.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru