Batman

Marti, 10 Octombrie 2017 | General

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo este noul Batmobil: mașina va putea fi admirată în viitoarea peliculă Justice League

Cu ocazia noului film Justice League, Batman renunță la vechile mașini pentru un Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. În același timp, Wonder Woman primește un Clasa E Cabrio.
Luni, 28 Martie 2016 | General

Supereroii au și ei mașinile lor: lista supercarurilor include un Bugatti Chiron pentru Superman și un BMW M2 pentru Batman

Eroii unor filme devenite celebre, cum sunt Batman, Superman, Spiderman, Hulk sau Iron Man, au nevoie de mobilitate. Am descoperit o listă a supercarurilor create special pentru eroii inspirați de benzi desenate.
Marti, 23 Februarie 2016 | General

Batman sau Superman? Jeep se aliază cu amândoi în cel mai nou film cu supereroi

Jeep este partenerul oficial al noului film "Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii", care va apărea în cinematografe în 25 martie.
Marti, 18 August 2015 | Accidente exotice

Un filantrop care se deghiza în Batman pentru copiii din spitale a sfârșit tragic la volanul propriului Lamborghini Gallardo

Unul dintre cei mai populari oameni dedicați actelor de caritate din Statele Unite a sfârșit tragic pe o autostradă, după ce mașina sa, un Lamborghini Gallardo, a fost lovită în plin în timp ce se afla pe banda de urgență.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | General

Batman va folosi un Lamborghini Aventador în următorul film al seriei

Ultima creaţie a fabricii Lamborghini din Sant'Agata Bolognese va apărea în viitorul sequel Batman: The Night Rises. Aventador îi calcă astfel pe urme lui Murcielago.

Tag-uri similare

Lamborghini, Aventador, Batman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru