Batman va folosi un Lamborghini Aventador în următorul film al seriei

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.06.2011
Ultima creaţie a fabricii Lamborghini din Sant'Agata Bolognese va apărea în viitorul sequel Batman: The Night Rises. Aventador îi calcă astfel pe urme lui Murcielago.

Viitorul episod al seriei Batman îl va pune pe personajul principal al filmului, Bruce Wayne, în situaţii limită pe care va trebui să le rezolve cu ajutorul ultimului  model apărut în gama Lamborghini. Este vorba de Aventador, proaspătul înlocuitor al lui Murcielago, model care va apărea în film la cererea expresă a actorului Chistian Bale.

"Batman: The Knight Rises" este numele oficial al următoarei producţii din îndrăgita serie hollywoodiană, aceasta urmând să apară în cinematografele din întreaga lume anul viitor, în 20 iulie 2012. Nu se ştie încă nimic despre rolul pe care modelul italian de 700 de cai putere îl va avea în film, însă este mai mult decât probabil ca nuanţa caroseriei maşinii care apare în film să fie neagră.

Lamborghini nu se află la prima colaborare cu producătorii seriei Batman, ultimul episod - The Dark Knight - beneficiind de aportul artistic al unui Murcielago. Acesta a fost distrus în film după ce Bruce Wayne l-a "parcat" intenţionat în faţa unui Dodge Ram.

via | leftlane

Comentarii (2)

  • mici corecturi
    Nu e negru, e un fel de gri-bej. Si Murcielago a intrat intr-o dubita, care nu era RAM, si nu invers. :)
    0 0
  • danutz
    "Bai berbecule, ti-am zis ma ca-i doar un Lamborghini Aventador? Tu, nimic, Batman, Batman!"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru