Lamborghini Gallardo

Vineri, 31 August 2012 | Autoipoteze

Lamborghini pregăteşte o ediţie de adio pentru Gallardo

Lamborghini vrea să lanseze o ediţie specială a actualului Gallardo, în semn de adio, dar şi pentru a prelungi aşteptarea noii generaţii. Modelul va avea la bază versiunea Super Trofeo Stradale.
Marti, 05 Iunie 2012 | Video

2xVIDEO: Lamborghini Gallardo Twin-Turbo, un monstru de 1.500 CP în acţiune

Pachetele de tuning pentru Lamborghini Gallardo sunt rare, mai ales dacă vorbim de conversiile twin-turbo. Însă, cei de la Underground Racing au o ofertă generoasă, din care a făcut parte şi exemplarul din imagini.
Marti, 22 Mai 2012 | Formula 1

Newey va pilota un Lamborghini Gallardo la începutul lunii iunie

Adrian Newey va concura în a doua etapă a competiţiei Lamborghini Super Trofeo la volanul unui Lamborghini Gallardo.
Marti, 13 Martie 2012 | Modele noi

Şeful Lamborghini: “Viitorul Gallardo va avea 600 de cai şi un design revoluţionar“

Stephan Winkelmann a vorbit recent despre viitorul Gallardo. Supercarul va avea un design revoluţionar şi va folosi un motor V10 de 600 de cai putere.
Marti, 21 Februarie 2012 | Industrie

Lamborghini a produs 12.000 de unităţi Gallardo

Italienii de la Lamborghini au construit 12.000 de unităţi Gallardo, de trei ori mai multe faţă de numărul de unităţi Murcielago fabricate până acum.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Lamborghini Gallardo LP 550-2 Spyder a debutat la Los Angeles

Ediţia specială a lui Lamborghini Gallardo dedicată lui Valentino Balboni a primit şi o versiune decapotabilă. Debutul acesteia a avut loc la Salonul Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Autoipoteze

Rivalul Porsche pentru Ferrari 458 Italia va folosi şasiul viitorului Audi R8

Pentru a grăbi dezvoltarea şi pentru a reduce costurile unui model capabil să se bată cu Ferrari 458 Italia, Porsche ar putea folosi platforma din fibră de carbon a viitorului Audi R8.
Luni, 26 Septembrie 2011 | Accidente exotice

Lamborghini Gallardo, ars pe jumătate în Malaezia

Un exemplar Lamborghini Gallardo a sfârşit în flăcări pe o şosea din Malaezia. Proprietarul susţine că o scurgere de combustibil a provocat incendiul.
Marti, 09 August 2011 | Autoipoteze

Lamborghini ar putea aduce la Frankfurt o versiune de stradă a lui Gallardo ST

Englezii de la AutoExpress anunţă că Lamborghini va aduce la Frankfurt un model de stradă bazat pe Gallardo SuperTrofeo.
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

OFICIAL: Lamborghini prezintă un nou supercar la Frankfurt

Un teaser oficial, dezvăluit astăzi, trădează intenţiile Lamborghini de a prezenta un nou supercar în cadrul Salonului de la Frankfurt, în această toamnă.
Marti, 12 Iulie 2011 | Tehnologie

Lamborghini renunţă la transmisia manuală

Lamborghini va renunţa la opţiunea unei transmisii manuale pe supercarurile sale. Viitorul Gallardo va fi disponibil doar alături de o cutie automată.
Joi, 07 Iulie 2011 | Accidente exotice

Un Lamborghini Gallardo ia foc într-un McDonalds norvegian

Un Lamborghini Gallardo a izbucnit în flăcări în timp ce staţiona într-un McDonalds din Norvegia. Maşina aparţinea unui om de afaceri şi era împrumutată unui rapper local.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Mai 2011 | Feature

FEATURE: Taurii care au inspirat numele modelelor Lamborghini

Istoria Lamborghini se leagă strâns de pasiunea fondatorului său pentru lumea coridei. Nu e de mirare că Miura, Diablo, Reventon şi, mai nou, Aventador amintesc de numele unor tauri care au scris istorie în Spania.
Sambata, 12 Februarie 2011 | Tuning

RSC prepară Lamborghini Gallardo Spyder

Americanii de la Racing Sport Concepts au creat un pachet de corserie şi un kit de performanţă pentru Lamborghini Gallardo Spyder. Conform zvonurilor, în urma modificărilor operate, supercar-ul italian produce 1.000 de cai putere.
Miercuri, 26 Ianuarie 2011 | Modele noi

Lamborghini a dezvăluit în Qatar noul Gallardo LP 560-4 Bicolore

Lamborghini a expus în cadrul Salonului Auto din Qatar o nouă ediţie specială Gallardo LP 560-4 Bicolore, disponibilă pentru piaţa europeană şi asiatică.
Marti, 28 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Porsche confirmă modelul misterios, pregătit pentru Detroit

Porsche a emis un comunicat de presă prin care confirmă dezvăluirea unui model complet nou în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Rămâne însă un mister despre ce model este vorba.
Luni, 06 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Concurs nebun - Lamborghini Gallardo vs. o minge de golf

"Liniuţă" inedită în Australia, unde un Gallardo de 550 de cai putere s-a întrecut pe linie dreaptă cu o minge de golf lovită de Stuart Appleby, unul dintre jucătorii de top ai planetei.
Joi, 18 Noiembrie 2010 | Modele noi

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante - Nume lung, performanţe ridicate

Lamborghini a renunţat la plafonul lui Gallardo LP 570-4 Superleggera şi a denumit noul model Gallardo LP 570-4 Spyder Performante. Lansarea oficială a avut loc la Los Angeles.
Sambata, 18 Septembrie 2010 | Modele noi

Lamborghini va prezenta la Paris două modele noi

Lamborghini va prezenta la Salonul Auto de la Paris două modele noi. Primul dintre acesta va fi înlocuitorul lui Murcielago, iar cel de-al doilea poartă numele de cod 83X şi ar putea deveni succesorul lui Gallardo.
Miercuri, 04 August 2010 | Tuning

Lamborghini Gallardo Balboni modificat de Anderson

Tunerul Anderson a creat un pachet de performanţă pentru Gallardo Balboni. Mulţumită modificărilor aduse de german, puterea supercar-ului italian a crescut la 590 de cai.

Tag-uri similare

Lamborghini, Salon Auto, tuning, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Gallardo, Lamborghini Gallardo, Gallardo Superleggera, tuning Lamborghini, Lamborghini accident
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru