Lamborghini Gallardo, ars pe jumătate în Malaezia

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.09.2011
Un exemplar Lamborghini Gallardo a sfârşit în flăcări pe o şosea din Malaezia. Proprietarul susţine că o scurgere de combustibil a provocat incendiul.

E trist să vedem un nou supercar sfârşind în cenuşă. De această dată vorbim despre un Lamborghini şi nu despre un Ferrari, cum era tradiţia rubricii "Accidente exotice". S-a întâmplat în Nukit Damansara, o localitate din Malaezia, pe o şosea cu o serie de viraje solicitante.

În timp ce se afla la volan, proprietarul unui Lamborghini Gallardo a observat cum flăcările începeau să învăluie posteriorul maşinii. Şoferul a oprit imediat şi a părăsit supercarul, care a ars apoi pe jumătate, sub privirile sale neputincioase.

Intervievat de o publicaţie locală, acesta a declarat: "Coboram o pantă când am observat fum în zona motorului. Apoi a trebuit să asist fără putere la incendierea maşinii pe care o am de trei ani şi de care sunt foarte ataşat."

Proprietarul abia ajuns la 30 de ani a declarat poliţiei şi presei că suspectează o scurgere de combustibil la originea incendiului. Ancheta va stabili cauzele producerii accidentului şi dacă şoferul va putea cere despăgubiri. 

via | carscoop

Comentarii (2)

  • grigore
    ars de viu...
    ...s-a dus in raiul masinilor...
    7 0
  • ani[I]aL_2008
    Nasol moment. Dai o caruta de bani pe asa masini, si ele se aprind ca niste chibrite....Nu se mai fac masini ca inainte, indiferent de producator.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru