Lamborghini Gallardo Balboni modificat de Anderson

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 04.08.2010
Tunerul Anderson a creat un pachet de performanţă pentru Gallardo Balboni. Mulţumită modificărilor aduse de german, puterea supercar-ului italian a crescut la 590 de cai.

Tunerul german Anderson a decis să prezinte o viziune proprie asupra lui Lamborghini Gallardo Balboni. Tunerul din Dusseldorf a creat special pentru supercar-ul italian un pachet de performanţă şi a operat câteva modificări ale exeteriorului şi interiorului. Blocurile optice din spate au fost înlocuite cu unele fumurii, iar tunerul german a optat pentru jante de 20 de inch pe care le-a încălţat cu pneuri de înaltă performanţă.

Pentru ca "rapsodia" produsă de supercar-ul italian să fie mult mai plăcută auzului, germanul a înlocuit sistemul de evacuare cu unul echipat cu o supapa controlată electronic, care poate fi setată în trei poziţii prin intermediul unei telecomenzi. La interior, Gallardo Balboni a primit o serie de accesorii din fibră de carbon şi un nou sistem audio de înaltă performanţă.

Supercar-ul italian dispune de unitatea V10 de 5.2 litri care produce în mod normal 550 de cai putere şi care, mulţumită tunerului german, dezvoltă acum 590 de cai.

Performanţele creaţiei lui Anderson nu au fost încă anunţate, însă cu siguranţă va sprinta de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde.

Via | Anderson

Comentarii (2)

  • gabi_o
    Lambo-kitch
    Urat cu spume! Pur si simpu si-au batut joc de el!
    2 1
  • " The Lamborghini LP 550-2 Valentino Balboni can reach a top speed of 199 mph and reach 0–100 km/h in 3.9 seconds." (wikipedia), deci sub 4 s ajungea si inainte de a fi modificat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru