2xVIDEO: Lamborghini Gallardo Twin-Turbo, un monstru de 1.500 CP în acţiune

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.06.2012
Pachetele de tuning pentru Lamborghini Gallardo sunt rare, mai ales dacă vorbim de conversiile twin-turbo. Însă, cei de la Underground Racing au o ofertă generoasă, din care a făcut parte şi exemplarul din imagini.

Comentarii (9)

  • Ala da Lamborghini....No comment:))))te lasa fara cuvinte!!!
    ,,,,,,,,,,,
    13 1
  • chuck norris
    asa tuning imi place
    tunat cu cap nu ca toti cocalarii care isi pun vopsea neagra mata la logan si tot felu de bare de taran
    10 3
  • pericol lambo
    mananca asfaltu cand baga picioru in ea:))
    10 1
  • ...n-am inteles ce cauta gtr-ul ala p-acolo...nu de alta dar cred ca era o tunatura facuta de AMS...ca se parea ca se tine chiar bine...a mai fost recent o stire cu unul de 1602cp...eram curios sa vad si liniuta...
    7 1
  • Fantastic!! sutn curios insa ce consum are,nu ca ar contra prea mult dar asa de curiozitate!
    9 5
  • Nu ii vad o viata prea lunga acestei masini. Uitati cum ii face motorul in prima viteza, si apoi in urmatoarele pana intr-a 5-a. Astea nu sunt semnele unui motor sanatos.

    Inteleg sa scoti cat se poate de mult din masina, dar trebuie sa stii si cand sa te opresti. Si in plus, Lambo-urile nu sunt facute pentru tuning. GTR-urile sunt topul acolo.

    @ian Pe canalul youtube dragtimesinfo e o liniuta intre masina asta si un gtr de 1200 cai. GTR-ul castiga clar cand e vorba si de start de pe loc, si start din treapta 2, la 50km/h.
    6 4
  • @edi80
    Zice edi80 nu ca ar contra:)))se zice NU CA AR CONTA!!!!!!Gramatica limbii romane...eduard tu ne corectezi pe toti in ale gramatici,cum de greseti ???si o cam faci de multe ori,asa ca data viitoare cand il vezi pe unul ca greseste te rog nu mai veni cu gramatica ta,pt ca vad ca si tu esti pe din afara in ale gramatici!!!
    1 0
  • http://www.youtube.com/watch?v=GwvhxtVI4qI
    0 0
  • sebi_veres90
    mica viteza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru