Lamborghini a dezvăluit în Qatar noul Gallardo LP 560-4 Bicolore

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Lamborghini a expus în cadrul Salonului Auto din Qatar o nouă ediţie specială Gallardo LP 560-4 Bicolore, disponibilă pentru piaţa europeană şi asiatică.

Înainte de momentul istoric pregătit pentru Salonul Auto de la Geneva, unde va dezvălui urmaşul lui Murcielago, Lamborghini îşi face încălzirea cu o nouă ediţie specială a modelului Gallardo.

Cu ocazia Salonului Auto din Qatar, constructorul italian a pregătit o nouă ediţie Bicolore, disponibilă de această dată pe versiunea LP 560-4. Supercarul, rezervat pieţelor din Europa şi Asia-Pacific, se caracterizează, aşa cum o spune şi numele, prin caroseria vopsită în două culori, prin interiorul personalizat şi prin dotările de serie numeroase.

Noul Gallardo LP 560-4 Bicolore primeşte un acoperiş de culoare neagru Noctis, căruia îi poate fi asociată o caroserie vopsită în cinci nuanţe: galben Midas, portocaliu Borealis, gri Telesto, alb Monocerus şi albastru Caelum. Portretul exterior este completat de un set de jante Skorpius cu 15 spiţe, vopsite şi ele într-o nuanţă de gri, pentru un mai bun contrast. Culoarea neagră a fost folosită şi pentru prizele frontale de aer, şi pentru eleronul posterior, şi pentru deflectorul spate.

Sub caroseria personalizată se va afla acelaşi motor standard de pe Gallardo, capabil să ofere o putere totală de 560 de cai.

Resursele sunt suficiente pentru a propulsa supercarul de la 0 la 100 de km/h în doar 3.7 secunde, până la o viteză maximă de 325 km/h. 

via | autoblog

Comentarii (6)

  • Bentley
    Not again...
    Astia au scos mai multe editii de Galardo decat exemplarele produse :)

    Cand vedem odata "noul Galardo", sau vreun inlocuitor?
    8 1
  • Excomunicatorul
    :)
    M-am saturat de masina asta.

    Lambourghini,mai tata,mai scoate si altceva...
    7 4
  • si lambo si ferrari ar trebui sa ia exemplu porsche, la porsche 90% din vanzari sunt repr de cayenne si panarama
    0 2
  • ?
    mai scoate si centrale de caldura Am la munca un motor plus centrala scrie pe iele Lamborghini cu semn cu tot acel tau am ramas masca ca veam asa ceva la munca un motor lamborghini cobinat cu o centrala ca sa dea caldua in depozit
    2 1
  • ...
    Intr-adevar e a nu stiu cata varianta dar arata bine de fiecare data!!:D
    2 0
  • Pare mai jucausa .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru