RSC prepară Lamborghini Gallardo Spyder

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.02.2011
Americanii de la Racing Sport Concepts au creat un pachet de corserie şi un kit de performanţă pentru Lamborghini Gallardo Spyder. Conform zvonurilor, în urma modificărilor operate, supercar-ul italian produce 1.000 de cai putere.

Casa de tuning americană Racing Sport Concepts (RSC) a prezentat publicului o versiune extremă a lui Lamborghini Gallardo Spyder. Oficialii tunerului de peste Ocean au declarat că supercar-ul italian va beneficia de un kit aerodinamic şi de un pachet de performanţă.

În ceea ce priveşte modificările exterioare, tunerii de la RSC au adăugat un spoiler faţă nou şi au înlocuit pragurile laterale pe care le-au vopsit în alb, în timp ce capota, carcasele oglinzilor şi rama parbrizului au fost "pictate" în negru pentru a crea o imagine extremă. Pachetul exterior se încheie cu un set de jante din aliaj uşor cu cinci spiţe duble.

Detaliile despre kit-ul de performanţă nu au fost încă dezvăluite, însă există zvonuri conform cărora creaţia celor de la RSC produce 1.000 de cai putere mulţumită unui kit twin-turbo de provenienţă Heffner. "Succesul nostru are la rădăcini etica fundamentală ce stă la baza a tot ceea ce facem: ţinem cont de reacţiile clienţilor şi utilizând expertiza dezvoltăm produse care oferă o valoare mare la un preţ rezonabil", a declarat un oficial RSC.

Via | CoverCars

Comentarii (1)

  • naspa
    e un tuning de tarani!!au stricat tot aspectul masinii1!si poze numai cu jantele..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru