Newey va pilota un Lamborghini Gallardo la începutul lunii iunie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.05.2012
Adrian Newey va concura în a doua etapă a competiţiei Lamborghini Super Trofeo la volanul unui Lamborghini Gallardo.

Adrian Newey, directorul tehnic al campioanei mondiale Red Bull Racing, şi-a anunţat participarea în a doua etapă a sezonului din competiţia Lamborghini Super Trofeo.

Britanicul în vârstă de 53 de ani va concura la volanul unui Lamborghini Gallardo pe circuitul de la Silverstone în perioada 2-3 iunie. El va împărţi maşina de competiţie cu Alberto Sabbatini, redactorul-şef al publicaţiei italiene Autosprint.

Cunoscut în primul rând pentru cele opt titluri mondiale ale constructorilor cucerite cu Williams, McLaren şi Red Bull Racing începând din 1992, Newey este şi un pasionat de curse care şi-a făcut sporadic simţită prezenţa în competiţiile de anvergură.

În 2007, britanicul a concurat în cursa de 24 de ore de la Le Mans la volanul unui Ferrari F430, cu care a terminat pe locul 4 în clasa GT2. Cu doi ani în urmă, a urcat la volanul unui Red Bull Racing RB5 "desenat" chiar de el în cadrul unui eveniment demonstrativ la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru