Adrian Newey

Marti, 28 Iunie 2022 | Industrie

Red Bull lucrează la un viitor hypercar: peste 1.100 CP și 5.8 milioane de euro preț de pornire

Red Bull Advanced Technologies, divizia de inginerie a Red Bull Racing Group, lucrează la un viitor hypercar care va putea fi utilizat și pe stradă. Denumit RB17, acesta va avea peste 1.100 de cai putere și 5.8 milioane de euro preț de pornire.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Economic

Nu trebuie să te cheme Ferrari ca să vinzi mașini ca pâinea caldă: Aston Martin a primit deja 450 de comenzi pentru supercarul său de 1000 CP

Aston Martin a anunțat că a primit deja 450 de comenzi pentru supercarul dezvoltat împreună cu Red Bull și botezat AM-RM 001. Mașina ar fi trebuit să fie produsă în doar 150 de unități.
Joi, 16 Iulie 2015 | Formula 1

Newey: "Red Bull este în urma Mercedes şi Ferrari din punct de vedere aerodinamic"

Adrian Newey a admis că lipsa de rezultate a echipei Red Bull a venit şi pe fondul schimbărilor de regulament tehnic, pe lângă performanţele modeste ale motorului Renault.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Red Bull Racing își dorește o mașină de serie, dezvoltată cu experiența dobândită în Formula 1

Red Bull Racing cochetează cu ideea unei mașini de stradă care să beneficieze de tehnologia și experiența acumulată în Formula 1. Cei mai viabili parteneri sunt cei de la Infiniti.
Miercuri, 29 Aprilie 2015 | Formula 1

Poveştile motorsportului: copiii care calcă pe urmele gloriilor din Formula 1 - Schumacher, Newey, Fittipaldi şi Alesi

Mick Schumacher, Harrison Newey, Pietro Fittipaldi şi Giuliano Alesi sunt patru tineri piloţi de numai 15-18 ani care au debutat cu dreptul în Formula 4 şi calcă pe urmele mult mai celebrilor lor taţi.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Formula 1

Fiul lui Adrian Newey va fi coechipierul lui Mick Schumacher în Formula 4 Germania

Harrison Newey, fiul lui Adrian Newey, va fi coechipierul lui Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, în Formula 4 Germania.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Red Bull Racing - în căutarea succesului de altădată

Red Bull Racing speră ca Renault să aducă îmbunătăţiri suficient de importante pentru motor care să-i permită să revină în lupta pentru titlurile mondiale chiar şi fără aportul lui Sebastian Vettel şi cu reducerea influenţei lui Adrian Newey.
Marti, 03 Februarie 2015 | Formula 1

Red Bull dezvăluie planurile pentru rolul ui Newey şi culorile monopostului din 2015

Red Bull Racing a clarificat rolul pe care îl va avea Adrian Newey în dezvoltarea tehnică şi a dezvăluit că va adopta culori inedite pentru monopost la startul noului sezon.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Formula 1

Newey: "Va fi foarte dificil ca rivalii să ajungă la nivelul Mercedes în 2015"

Adrian Newey consideră că Ferrari şi Renault vor avea o misiune dificilă să ajungă la nivelul celor de la Mercedes în sezonul 2015.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Newey este implicat puternic în dezvoltarea noului monopost"

Red Bull Racing susţine că Adrian Newey este implicat semnificativ în designul monopostului pentru sezonul 2015, iar britanicul a confirmat că va participa la cel puţin şase dintre etapele de anul viitor.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Formula 1

Newey şi Red Bull se implică în cea mai veche competiţie de navigaţie maritimă din lume

Adrian Newey va conduce Red Bull Advanced Technology, companie care va colabora cu echipa Ben Ainslie Racing pentru a câştiga America's Cup, cea mai veche competiţie de navigaţie maritimă din lume.
Joi, 31 Iulie 2014 | Formula 1

Newey: "Formula 1 se transformă treptat în GP1, competiţie cu monoposturi identice"

Adrian Newey consideră că Formula 1 se îndreaptă spre o competiţie cu monoposturi identice din punct de vedere vizual, pe care o cataloghează drept GP1, din cauza regulamentului tehnic din ce în ce mai restrictiv.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Iunie 2014 | Formula 1

Newey: "Formula 1 riscă să piardă constructori din cauza îngheţării dezvoltării motoarelor"

Adrian Newey a avertizat că îngheţarea dezvoltării motoarelor până în 2020 va determina unii constructori să părăsească Formula 1, întrucât Mercedes are un avantaj prea mare.
Marti, 10 Iunie 2014 | Formula 1

Newey explică retragerea din F1 prin regulamentul tehnic restrictiv

Adrian Newey a confirmat că principalul motiv pentru care îşi va reduce semnificativ implicarea în Formula 1 este regulamentul tehnic din ce în ce mai restrictiv.
Duminica, 08 Iunie 2014 | Formula 1

Newey îşi reduce influenţa la Red Bull: va fi doar consultantul şi mentorul echipei

Adrian Newey a semnat un nou contract multi-anual cu Red Bull, însă îşi va reduce semnificativ atribuţiile la echipa de Formula 1, pentru care va fi doar consultant şi mentor.
Vineri, 30 Mai 2014 | Formula 1

Presă: Honda vrea să-i recruteze pe Vettel, Newey şi Horner pentru McLaren

Honda intenţionează să recruteze nucleul dur de la Red Bull Racing pentru a obţine performanţă alături de McLaren. Ţintele principale sunt Sebastian Vettel şi Adrian Newey, dar o ofertă va primi şi Christian Horner, potrivit presei internaţionale.
Marti, 27 Mai 2014 | Formula 1

Red Bull: "Mercedes i-a oferit un salariu dublu lui Newey"

Helmut Marko susţine că Mercedes i-a făcut o ofertă lui Adrian Newey cu un salariu dublu decât cel pe care îl are la Red Bull Racing.
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Newey exclude plecarea la Ferrari: "Rămân la Red Bull"

Adrian Newey a anunţat că nu intenţionează să plece de la Red Bull Racing în viitorul apropiat, în mijlocul speculaţiilor că a primit o nouă ofertă din partea Scuderiei Ferrari.
Luni, 12 Mai 2014 | Formula 1

Newey admite că ar putea pleca de la Red Bull

Adrian Newey a dezvăluit că ar putea părăsi Red Bull Racing la un moment dat, în mijlocul speculaţiilor ca a primit o nouă ofertă din partea Scuderiei Ferrari.
Sambata, 10 Mai 2014 | Formula 1

Mercedes neagă speculaţiile despre interesul pentru Alonso

Niki Lauda a exclus posibilitatea ca Fernando Alonso să-l înlocuiască pe Nico Rosberg la Mercedes în sezonul 2015, în timp ce presa afirmă că Ferrari i-a făcut o nouă ofertă directorului tehnic de la Red Bull, Adrian Newey.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Red Bull, Williams, Vettel, video, Webber, contract, Senna, Newey
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru