Red Bull dezvăluie planurile pentru rolul ui Newey şi culorile monopostului din 2015

de Daniel Popescu
Marti, 03.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a clarificat rolul pe care îl va avea Adrian Newey în dezvoltarea tehnică şi a dezvăluit că va adopta culori inedite pentru monopost la startul noului sezon.

Newey este încă pasionat de Formula 1 şi îşi va împărţi timpul în mod egal intre proiecte şi va fi prezent la jumătate dintre curse.

Christian Horner
Sef Red Bull
Adrian Newey a anunţat anul trecut că îşi va reduce drastic responsabilităţile la Red Bull Racing începând din sezonul 2015 şi a confirmat ulterior că se va implica în cea mai veche competiţie de navigaţie maritimă din lume.

Ulterior, echipa a dezvăluit că Newey a contribuit semnificativ la dezvoltarea monopostului RB11, iar reputatul inginer britanic este prezent la sesiunea de teste de la Jerez din această săptămână. În lumina incertitudinilor cu privire la planurile lui Newey, şeful Christian Horner a dezvăluit în cele din urmă care va fi rolul exact al britanicului în acest an.

"Am stabilit o echipă tehnică condusă de Rob Marshall, iar Newey este inclus în această echipă. Va combina munca din F1 cu alte proiecte ale Red Bull Advanced Technology.

Este încă pasionat de Formula 1 şi îşi va împărţi timpul în mod egal intre proiecte şi va fi prezent la jumătate dintre curse", a declarat Horner citat de publicaţia F1Fanatic.

Noi culori pentru monopostul din 2015

Fanii nu vor fi dezamăgiţi, deoarece culorile vor fi şi mai puternice.

Christian Horner
Sef Red Bull
Red Bull Racing utilizează culori alb-negru de camuflaj pentru cele trei sesiuni de teste din această iarnă, însă fanii nu sunt mulţumit că echipa nu va continua cu acestea şi după startul sezonului. În schimb, Horner promite câteva elemente spectaculoase în privinţa culorilor pentru monopost, însă a refuzat să intre în detalii specifice.

"Fanii nu vor fi dezamăgiţi, deoarece culorile vor fi şi mai puternice. Este grozav să facem ceva diferit, ideea a fost foarte bine primită. este dificil să obţii fotografii detaliate, pentru că aceste culori produc confuzii pentru ochi. Aşteptaţi să vedeţi (n.r - cum va arăta monopostul în Australia", a explicat britanicul pentru jurnalistul Adam Cooper.

Via F1Fanatic, Adam Cooper

Comentarii (1)

  • Monopostul arata bine, sa vedem performantele in curse.Am incredere in Newey.....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru