OFICIAL: Porsche confirmă modelul misterios, pregătit pentru Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.12.2010
Porsche a emis un comunicat de presă prin care confirmă dezvăluirea unui model complet nou în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Rămâne însă un mister despre ce model este vorba.

Deşi mai sunt două săptămâni până la deschiderea oficială a Salonului Auto de la Detroit, Porsche a decis să emită un comunicat de presă, menit să confirme speculaţiile privind reîntoarcerea sa în Cobo Hall. Constructorul din Stuttgart a recunoscut că va expune în faţa publicului de peste Ocean un model în premieră mondială, pentru a marca cum se cuvine revenirea după patru ani de absenţă.

Confirmarea nu face însă decât să alimenteze speculaţiile privind surpriza pe care o pregătesc germanii. Mai multe variante sunt luate în considerare în acest moment: o reeditare a modelului 928 sub forma unui gran-turismo bazat pe Panamera, conceptul care anunţă viitorul mezin al gamei, versiunea de serie a prototipului 918 Spyder şi chiar fratele mai mic al actualului Cayenne.

Sunt însă şi voci care vorbesc tot mai mult despre un potenţial rival pentru supercaruri ca Ferrari 458 Italia, Lamborghini Gallardo şi McLaren MP4-12C. Sportiva cu motor central ar urma să se poziţioneze deasupra actualului 911 şi să înglobeze toată tehnologia existentă în laboratoarele Porsche.

În ceea ce priveşte alternativele de propulsie, tot mai multe voci vorbesc despre un motor complet nou, bi-turbo, capabil să livreze peste 600 de cai putere.

Sunt şi conservatori care mizează pe varianta modificată a motorului boxer cu şase cilindri al actualului 911 sau chiar pe versiunea de serie a trenului de propulsie hibrid, instalat pe conceptul 918 Spyder.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • modelul din imagine este conceptul 918 Spyder
    http://www.youtube.com/watch?v=BW3NcYRxXzs
    2 0
  • laurentiu
    automobile
    vreau mai multe argumente despre masini
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru