Lamborghini dezvăluie noi imagini teaser cu viitorul Countach

de Paul Cosma
Joi, 12.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat noi imagini teaser cu viitorul Countach, model ce va fi prezentat oficial în acest an.

Lamborghini a dezvăluit că pregătește revenirea numelui Countach în gama sa, la 50 de ani de la debutul celebrului model. Constructorul a publicat în această săptămână o imagine teaser și un scurt video prin care ne anunță că va lansa un nou Countach, fără să ofere alte detalii.  

Italienii au revenit acum cu încă trei imagini teaser, care au fost publicate pe contul oficial de Instagram. Potrivit primelor informații neoficiale, viitorul Countach ar urma să preia sistemul de propulsie folosit de Sian. 

La baza sistemului pregătit de italieni stă motorul V12 de 6.5 litri capabil să ofere 785 de cai putere la 8.500 rpm și 720 Nm. Sistemul mild-hybrid include și un motor electric care generează 34 de cai putere și 38 Nm. Tehnologia mild-hybrid funcționează la 48V, iar oficialii Lamborghini au mizat pe un supercapacitor în locul acumulatorilor clasici. 

Totodată, noul Countach ar urma să fie și ultimul model Lamborghini care să apeleze la această tehnologie cu supercapacitor. 

Via Lamborghini

Comentarii (8)

  • Edikkk
    Numai un nebun ar mai cumpăra azi, maşini termice, mai ales la asemenea preţuri
    4 24
  • curentatu
    Ediche, ori n-ai citit articolul, sau ești analfabet funcțional, ori ți s-a ars super-capacitorul.
    Fiindcă dihania e totuși mild-hybrid, deci... ”electrificată” în jargonul vostru aberant.
    22 5
  • Sper sa aiba ceva inspiratie din modelul original si nu sa recicleze doar numele. Asa cum a facut Fiat cu 500 sau Alpine cu A110.
    8 6
  • Cred ca ceea ce am spus mai sus este interpretabil. Sper ca Lamborghini sa faca asa cum au facut Fiat si Alpine pastrand elemente originale din modele clasice care readuc medlele respective in actualitate.
    6 6
  • Cred ca ceea ce am spus mai sus este interpretabil. Sper ca Lamborghini sa faca asa cum au facut Fiat si Alpine pastrand elemente originale din modele clasice care readuc medlele respective in actualitate.
    5 8
  • mircea badea
    sper ca urmatorul sa aiba doar capacitor!
    3 3
  • @Alpine77
    Chiar ma miram de primul comentariu. Era greu de crezut ca unul ca tine sa nu fi apreciat faptul ca Alpine si Fiat tocmai asta au facut: doar au modernizat un design clasic, usor de recunoscut si reprezentativ pentru istoria companiei
    6 7
  • @@Alpine-am realizat ca am asezat fraza gresit in primul comentariu si am corectat in al doilea. Cred ca avem nevoie de masini cu personalitate si acestea din nefericire au cam trecut. Deci orice influenta retro eu o gasesc pozitiva. Mai toate masinile noi arata ca niste sapunuri cu faruri si o tableta ( sau doua) lipite pe bord. Mai sunt si exceptii, dar nu multe si nu ieftine.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru