Lamborghini înregistrează numele Temerario. Ar putea fi succesorul lui Huracan

de Alexandru Monenciu
Joi, 04.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a înregistrat numele Temerario la Biroul European pentru Proprietate Intelectuală. Ar putea fi utilizat pentru succesorul actualului Huracan.

Lamborghini lucrează de ceva vreme la succesorul lui Huracan. Până în acest moment se cunoscut câteva detalii despre viitorul supercar al italienilor, inclusiv faptul că va avea un motor V8 twin-turbo, care va fi asistat de până la 3 unități electrice.

În ceea ce privește designul, constructorul din Sant'Agata Bolognese se va inspira de la Revuelto.

Un detaliu necunoscut este numele viitorului model. Acum s-ar putea ca și acest mister să fi fost elucidat.

Totul după ce Lamborghini a înregistrat denumirea Temerario la Biroul European pentru Proprietate Intelectuală. Surse din presa internațională susțin că acest nume ar putea fi utilizat chiar pentru succesorul lui Huracan.

Desigur, este cunoscută tradiția mărcii italiene de a-și denumi modelele după tauri celebri, dar câteodată mai sunt permise și excepțiile. Rămâne de văzut pentru ce va utiliza Lamborghini denumirea Temerario.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru