Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției din Dubai

de Tiberiu Safta
Marti, 16.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția din Dubai a primit în dotare noul Lamborghini Urus Performante. SUV-ul de performanță primește câteva modificări la exterior și în habitaclu, iar motorul său dezvoltă 666 de cai putere.

La finalul anului trecut, Lamborghini Urus Performante a intrat în dotarea poliției italiene. Acel exemplar unic din flota forțelor de ordine din această țară este folosit și pentru a transporta organe către pacienții care au nevoie de un transplant. Acum, a venit și rândul poliției din Dubai de a primi în dotare noul SUV de performanță.

De altfel, modelul exotic al italienilor a fost înmânat poliției din Dubai în cadrul evenimentului Dubai Airshow de anul trecut. Exemplarele din dotare primesc câteva modificări minore la exterior și în habitaclu. Evident, cea mai mare noutate este vopseaua albă în combinație cu grafice verzi. Mai mult, modelul primește și lumini de girofar foarte subțiri montate în spatele parbrizului, precum și o sirenă specifică.

Deși nu avem imagini cu interiorul, exemplarele din dotare sunt echipate cu un ecran pliabil care afișează mesaje pentru șoferi, dar și cu o zonă de depozitare specială pentru arme. În portbagaj există și un compartiment pentru echipamentul necesar, precum și un defibrilator.

Sub capotă se află același motor V8 de 4.0 litri, bi-turbo care dezvoltă 666 de cai putere și 850 Nm.

Lamborghini Urus Performante atinge 100 de km/h în 3.3 secunde și o viteză maximă de 306 km/h.

via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru