Urus

Marti, 16 Ianuarie | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției din Dubai

Poliția din Dubai a primit în dotare noul Lamborghini Urus Performante. SUV-ul de performanță primește câteva modificări la exterior și în habitaclu, iar motorul său dezvoltă 666 de cai putere.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției italiene

Poliția italiană a primit în dotare un exemplar Lamborghini Urus Performante. Mașina va fi folosită și pentru a transporta organe pentru pacienții care au nevoie de un transplant.
Miercuri, 05 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Lamborghini: Urus cu motor V8 neelectrificat nu mai poate fi comandat

Potrivit șefului Lamborghini, Stephan Winkelmann, toate exemplarele Urus, echipate cu motor V8 neelectrificat, au fost vândute. Asta înseamnă, cu alte cuvinte, că nu mai poți comanda un Urus echipat "doar" cu propulsor V8.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus PHEV sosește în 2024. Va fi singura versiune disponibilă

Potrivit șefului Lamborghini, Stephan Winkelmann, SUV-ul Urus va primi o versiune plug-in hybrid în 2024. Mai mult, aceasta va fi singura versiune disponibilă.
Marti, 16 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Urus. Producție limitată la 40 de exemplare

Constructorul italian de automobile anunță o nou ediție specială pentru SUV-ul Urus. Producția va fi limitată la doar 40 de exemplare și este destinată doar celor care au achiziționat un Essenza SCV12.
Joi, 09 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus plug-in hybrid debutează în 2024. Viitoarea generație, pur electrică

Potrivit șefului Lamborghini, Stefan Winkelmann, viitorul Urus echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid va debuta în 2024. Mai mult, viitoarea generație a SUV-ului va fi complet electrică.
Marti, 07 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Lamborghini Urus împrumută motorul plug-in hybrid al fratelui Porsche Cayenne

Viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid a fost surprins în teste, acoperit de camuflaj. Potrivit celor mai recente informații, SUV-ul ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Industrie

Lamborghini încheie 2022 cu record de vânzări: peste 9.000 de mașini comercializate la nivel global

Constructorul italian de automobile a livrat peste 9.000 de mașini în 2022, ceea ce reprezintă un record. SUA a fost cea mai importantă piață, iar SUV-ul Urus cel mai popular model.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini prezintă noul Urus S: versiunea de bază a SUV-ului italian are 666 CP

Constructorul italian de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Urus S, un înlocuitor pentru "vechea" versiune de bază a SUV-ului italian. Motorul V8 dezvoltă 666 de cai putere.
Sambata, 20 August 2022 | Modele noi

Noul Lamborghini Urus Performante: cea mai puternică versiune are 666 de cai putere

Lamborghini a dezvăluit noua versiune de performanță a SUV-ului exotic Urus, numită Performante. Motorul noului model dezvoltă 666 de cai putere, modelul este mai ușor cu aproape 50 de kilograme și are un preț de pornire de peste 218.000 de euro.
Vineri, 19 August 2022 | Modele noi

Teaser cu o viitoare versiune mai puternică pentru Lamborghini Urus

Lamborghini a publicat un clip teaser cu o viitoare versiune mai puternică pentru SUV-ul Urus. Noul model ar urma să păstreze motorul de 4.0 litri și va fi dezvăluit în curând.
Miercuri, 10 August 2022 | Modele noi

Lamborghini Urus, record pentru SUV-urile de serie pe celebra urcare de la Pikes Peak

Noua versiune Lamborghini Urus, care urmează să debuteze luna aceasta, a devenit cel mai rapid SUV de serie de pe celebra urcare de la Pikes Peak. Recordul anterior îi aparținea lui Bentley Bentayga.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 August 2022 | Modele noi

Se pregătește Lamborghini Urus facelift: o nouă imagine anunță debutul

Constructorul italian de automobile a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi viitorul Urus facelift. Acesta ar putea debuta la jumătatea lunii august.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Industrie

Lamborghini a construit 20.000 de exemplare Urus. Este cel mai bine vândut model al mărcii

Lamborghini Urus, SUV-ul de mare performanță al constructorului italian, a atins borna de 20.000 de exemplare produse. Pentru a marca această reușită, exemplarul cu numărul 20.000 primește o vopsea specială și va fi livrat către un client din Azerbaidjan. Lamborghini Urus este cel mai bine vândut model, în cel mai scurt timp, din istoria mărcii.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Oameni si masini

Lamborghini Urus, personalizat cu o siglă din diamante estimată la 40.000 de euro

Un exemplar Lamborghini Urus a fost personalizat cu o siglă făcută din diamante colorate în culorile steagului Italiei. Mașina aparține lui Bobby White, o personalitate cunoscută pe Youtube, iar valoarea siglei este estimată undeva la 40.000 de euro.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Industrie

Lamborghini: Urus și Huracan primesc versiuni noi în a doua parte a anului

Constructorul din Sant'Agata Bolognese anunță două versiuni noi pentru Urus și una pentru Huracan. Acestea urmează să fie prezentate în a doua jumătate a anului curent.
Joi, 17 Martie 2022 | Industrie

Lamborghini: Aventador, înlocuit de un model nou în 2023. Noutăți pentru Huracan și Urus

Lamborghini confirmă că Aventador va fi înlocuit, de un nou model plug-in hybrid, în 2023. Totodată, constructorul din Sant'Agata Bolognese pregătește o serie de noutăți pentru Huracan și Urus.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Industrie

Lamborghini Urus aniversează patru ani și 16.000 de exemplare vândute

SUV-ul companiei italiene de mașini împlinește, în luna decembrie, 4 ani de la momentul lansării. Vânzările au debutat în 2018, iar până acum au fost vândute 16.000 de exemplare Urus.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | General

Lamborghini Urus ajunge pe cea mai înaltă șosea din lume: 5.880 de metri altitudine

Un exemplar Lamborghini Urus a ajuns pe cea mai înaltă șosea din lume. Aceasta se află la 5.880 de metri altitudine, în vârful trecătoarei Umling La din India.
Marti, 20 Iulie 2021 | Industrie

Sărbătoare la Lamborghini: italienii au asamblat exemplarul Urus cu numărul 15.000

Contructorul italian de automobile a asamblat exemplarul Urus cu numărul 15.000. SUV-ul din Sant'Agata Bolognese a debutat pe piață în urmă cu trei ani.

Tag-uri similare

Lamborghini, Urus, Estoque
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru