Lamborghini Urus plug-in hybrid debutează în 2024. Viitoarea generație, pur electrică

de Alexandru Monenciu
Joi, 09.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit șefului Lamborghini, Stefan Winkelmann, viitorul Urus echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid va debuta în 2024. Mai mult, viitoarea generație a SUV-ului va fi complet electrică.

Constructorul italian de automobile este așteptat să extindă gama SUV-ului Urus, odată cu debutul unei versiuni echipate cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta ar putea fi împrumutat de la fratele Porsche Cayenne.

Prototipurile au fost deja surprinse în teste, cel mai recent în apropiere de Cercul Polar. Acum, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii, șeful mărcii din Sant'Agata Bolognese a oferit mai multe informații despre viitorul Urus PHEV.

Așadar, potrivit lui Stefan Winkelmann, noua versiune a SUV-ului va debuta în 2024. Spre finalul aceluiași an vom face cunoștință și cu succesorul plug-in hybrid a lui Huracan.

În ceea ce privește viitoarea generație Urus, aceasta ar urma să fie prezentată în 2029. Cel mai important este că va renunța la propulsoarele termice, astfel că vorbim despre un Urus pur electric.

via Road and Track

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru