Lamborghini Urus împrumută motorul plug-in hybrid al fratelui Porsche Cayenne

de Alexandru Monenciu
Marti, 07.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Lamborghini Urus Plug-in Hybrid a fost surprins în teste, acoperit de camuflaj. Potrivit celor mai recente informații, SUV-ul ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.

Gama SUV-ului Lamborghini Urus va include, în curând, o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Debutul este programat anul acesta, dar, recent, un prototip acoperit cu folie de camuflaj a fost surprins în teste aproape de Cercul Arctic.

Deși camuflajul ascunde majoritatea noutăților de design, putem observa o parte frontală revizuită, cu faruri și grilă nouă, spoiler spate modificat și 4 terminații pentru sistemul de evacuare.

Lamborghini nu a dezvăluit informații despre motorizare. Dar, potrivit zvonurilor, viitorul Urus Plug-in Hybrid ar putea împrumuta sistemul de propulsie de la Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid.

Acesta combină un motor V8 de 4.0 litri, pe benzină, cu o unitate electrică și o baterie de 17.9 kWh. În cazul modelului din Stuttgart, ansamblul dezvoltă 680 CP, dar viitorul Urus PHEV ar putea primi un surplus de putere.

Zvonurile vorbesc chiar și despre o versiune care ar putea oferi 831 de cai putere.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru