Ediție specială pentru Lamborghini Urus. Producție limitată la 40 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Marti, 16.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile anunță o nou ediție specială pentru SUV-ul Urus. Producția va fi limitată la doar 40 de exemplare și este destinată doar celor care au achiziționat un Essenza SCV12.

În urmă cu doi ani, Lamborghini a lansat un hypercar destinat exclusiv circuitului. Este vorba despre Essenza SCV12, bazat pe Aventador.

Acum, constructorul din Sant'Agata Bolognese îi recompensează pe cei 40 de clienți care au achiziționat un Essenza SCV12 cu o ediție specială a SUV-ului Urus. Aceasta poate fi cumpărată doar de aceștia și poartă denumirea Urus Performante Essenza SCV12.

Noua ediție specială este bazată pe Urus Performante și poartă semnătura diviziei Ad Personam.

Italienii au pregătit o temă bicoloră pentru exterior, jante de 23 de inch, tapițerie neagră din Alcantara, ornamente interioare din fibră de carbon și elemente exclusive pentru praguri.

În ciuda numelui, ediția specială primită de Urus nu este echipată cu un motor V12. În continuare, unitatea V8 de 4.0 litri dezvoltă 666 de cai putere, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.3 secunde și o viteză maximă de 306 km/h.

Așa cum spuneam, Lamborghini Urus Performante Essenza SCV12 va fi replicat în doar 40 de exemplare.

via Lamborghini

Comentarii (1)

  • 666 cai putere, papă oxigenul la bebeluşi pe bandă rulantă....

    la 4 litri motorul, oxigenul în aer 21% , 1000 rpm minim dar ţinem cont de 8 pistoane din care 2 câte 2 tandem... iese vreo 210 litri de oxigen arşi (transformaţi în CO2) pe minut !!!

    Aferim...

    Mda
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru