Dubai

Marti, 16 Ianuarie | General

Lamborghini Urus Performante intră în dotarea poliției din Dubai

Poliția din Dubai a primit în dotare noul Lamborghini Urus Performante. SUV-ul de performanță primește câteva modificări la exterior și în habitaclu, iar motorul său dezvoltă 666 de cai putere.
Luni, 09 Octombrie 2023 | General

McLaren deschide cel mai mare showroom al său în Dubai

McLaren a anunțat că a deschis cel mai mare showroom al său în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Noua facilitate de 950 de metri pătrați se află lângă cel mai mare centru de service al mărcii britanice.
Vineri, 22 Aprilie 2022 | General

Un număr de înmatriculare s-a vândut cu 8.8 milioane de euro în Dubai

Numărul de înmatriculare "AA8" tocmai s-a vândut cu 9.5 milioane de dolari, sau 8.8 milioane de euro, la o licitație care a avut loc în Dubai. Banii vor fi donați în scopuri caritabile.
Marti, 30 Noiembrie 2021 | General

Mai multe vile din Dubai vor avea un design de inspirație Lamborghini

Mai multe vile din cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite vor avea un design de inspirație Lamborghini. Un teren cu 40 de astfel de locuințe a fost recent vândut, iar lucrările vor fi gata în 2026.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Tehnologie

Dubai testează plăcuțe de înmatriculare digitale: amenzile vor fi plătite automat din conturile proprietarilor, iar aceștia vor fi urmăriți prin GPS

Dubai va introduce în fază de test plăcuțe de înmatriculare digitale care vor fi dotate cu sisteme GPS pentru localizare, iar plata amenzilor se va realiza automat din conturile bancare ale proprietarilor.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Industrie

Ajuns pe mâna unui dealer: Un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta costă peste 7 milioane de dolari în Dubai

Unul dintre cele peste 200 de exemplare Ferrari LaFerrari Aperta a ajuns în posesia unui dealer din Dubai, care cere peste 7 milioane de dolari pentru supercarul italian.
Luni, 08 Mai 2017 | Siguranta

Modelul Dubai: Poliția din Emirate premiază cu mașini șoferii care nu comit contravenții timp de un an

Poliția din Dubai dublează clasicile amenzi dedicate șoferilor neatenți cu premii acordate celor care timp de 12 luni primesc doar "puncte albe" din partea polițiștilor.
Marti, 23 August 2016 | Tehnologie

Adio, contestații! Dubaiul înlocuiește polițiștii cu camere inteligente care recunosc principalele contravenții din trafic

Pentru a elimina posibilitatea șoferilor de a contesta procesele verbale, Poliția din Dubai instalează 70 de camere inteligente care recunosc nu doar depășirile de viteză, ci și alte încălcări ale Codului Rutier, precum șofatul pe banda de urgență sau nerespectarea marcajelor.
Joi, 18 August 2016 | Industrie

Showroom excentric pentru Bentley în Dubai: 6 etaje, 7000 de metri pătrați, grădină la ultimul etaj

Cel mai mare showroom Bentley din lume a fost deschis în această săptămână în Dubai. Acesta are șase etaje și o suprafață totală egală cu cea a unui teren de fotbal.
Marti, 26 Iulie 2016 | Masini autonome

Șeicii din Dubai așteaptă mașinile autonome ca să scape de probleme: "Avem șoferi din 200 de țări care au culturi rutiere contrastante"

Vârful atacului mașinilor autonome ar putea fi o țară arabă. Emiratele Arabe Unite - și în principal Dubaiul - așteaptă tehnologiile noi cu brațele deschise pentru că acestea ar elimina accidentele cauzate de șoferi.
Marti, 03 Mai 2016 | Masini autonome

După ce și-a dezvoltat turismul, Dubaiul vrea mașini autonome: 25% din transportul din 2030 va fi complet autopilotat

După ce a revouționat turismul din lumea arabă, Dubaiul vrea să se transforme într-unul dintre cele mai evoluate orașe din lume prin adoptarea mașinilor complet autonome.
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | O lume nebuna

Excentricități arăbești: cumperi o casă, primești gratis un Lamborghini Huracan

Se întâmplă în Dubai: un dezvoltator imobiliar derulează o promoție prin care cumpărătorii locuințelor de lux scoase la vânzare primesc bonus mașini precum BMW X6, Seria 7 sau chiar Lamborghini Huracan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Noiembrie 2015 | General

Poliția din Dubai mai dă o lovitură de imagine: are un nou supercar exotic în flotă

Poliția din Dubai are în prezent o flotă compusă din mașini extrem de rare: un Bugatti Veyron, un Aston martin One-77 sau un Lamborghini Aventador. Lor li se va adăuga un alt supercar de sute de mii de euro.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Modele noi

Arabii vor avea un nou hypercar: Fenyr Supersport anunță peste 1.000 CP

Arabii de la W Motors au prezentat câteva imagini teaser ale succesorului lui Lykan HyperSport. Noul lor model se numește Fenyr Supersport și va avea peste 1.000 CP.
Joi, 15 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Licitație inedită în SUA: Mașinile abandonate la aeroport sunt de vânzare

Administratorii aeroportului Logan din Boston au decis să vândă toate mașinile abandonate în parcarea lor. În șase ani s-au strâns 95 de vehicule și toate sunt vândute fără chei.
Luni, 10 August 2015 | Mediu

Paradox pe tărâmul petrolului: 100 de stații de încărcare pentru mașini electrice vor fi deschise în Dubai până la sfârșitul anului

Dubai, orașul cu cea mai mare populație din Emiratele Arabe Unite, va avea 100 de puncte de încărcărcare a mașinilor electrice până la finalul anului.
Vineri, 02 Mai 2014 | Feature

Profesia mea: fotograf auto. Arun M Nair: "Jocurile video şi filmele de acţiune mi-au influenţat stilul"

Un nou episod dedicat celor mai buni fotografi auto din lume îl are în centru pe Arun M Nair, un tânăr şi foarte talentat fotograf originar din India care a devenit foarte cunoscut în zona Orientului Mijlociu.
Duminica, 28 Iulie 2013 | Formula 1

Dubai va găzdui două sesiuni de teste înaintea sezonului 2014

Echipele au ales să efectueze două sesiuni de teste pe Autodromul din Dubai în avanpremiera sezonului 2014 al Formulei 1.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Motorsport

VIDEO: Nissan GT Academy - Drumul spre Dubai (episoadele 7-9)

Academia GT a celor de la Nissan cerne. Dintre candidaţii intraţi în competiţia pentru un loc în maşinile de competiţie pe cele mai cunoscute circuite ale lumii au rămas puţini. Cine va câştiga?
Marti, 24 Aprilie 2012 | O lume nebuna

Dubai: Poliţia vinde 129 automobile abandonate, printre care şi un Ferrari Enzo

Poliţia din Dubai va organiza o licitaţie pentru a vinde maşinile abandonate din Emiratele Arabe Unite. Oferta include 129 de vehicule, printre care şi un Ferrari Enzo, şapte Porsche şi alte 20 de modele exotice.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Salon Auto, Salonul Auto, accident, supercar, F1, monopost, GT, Bertone
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru