Mai multe vile din Dubai vor avea un design de inspirație Lamborghini

de Tiberiu Safta
Marti, 30.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai multe vile din cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite vor avea un design de inspirație Lamborghini. Un teren cu 40 de astfel de locuințe a fost recent vândut, iar lucrările vor fi gata în 2026.

Lamborghini este implicat într-un proiect de construcție a unor vile din Emiratele Arabe Unite. Este vorba despre un lot care va avea 40 de vile de lux, cu arhitectura și mobilierul inspirate de elementele de design ale mașinilor exotice.

Proiectul, denumit Dubai Hills Vista, este dezvoltat în prezent de către Emaar Properties. Construcția imobiliarelor va fi gata în 2026. Vilele vor fi situate la aproximativ 20 de minute de centrul orașului și de Aeroportul Internațional din Dubai. Fiecare clădire va fi înconjurată de un teren de golf cu 18 găuri, iar vilele vor avea și o terasă de unde se poate vedea în întregime terenul, precum și o vedere a orașului Dubai, care include și emblematicul zgârie-nori Burj Khalifa.

De asemenea, parcul de lângă vile va avea inclus și terenuri de tenis și de baschet, precum și o zonă de picnic și de fitness. Vilele luxoase sunt echipate și cu bazine de înot, grădini mari și zone special amenajate de parcare.

Proprietarii vor putea să aleagă între patru tipuri de vile și au opțiunea de a decora totul cu mobilier inspirat după modelele Lamborghini.

Arhitectura exterioară va avea, de asemenea, un aspect inspirat de mașinile mărcii italiene.

via Thenewsmarket

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    nu se vede.. sa scrie pe ele mai bine
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru