Showroom excentric pentru Bentley în Dubai: 6 etaje, 7000 de metri pătrați, grădină la ultimul etaj

de Mircea Meşter
Joi, 18.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai mare showroom Bentley din lume a fost deschis în această săptămână în Dubai. Acesta are șase etaje și o suprafață totală egală cu cea a unui teren de fotbal.

Atunci când ești unul dintre cei mai mari constructori auto din lume și ești specializat în mașini de lux, îți permiți excentricități care depășesc regulile scrise sau nescrise ale industriei. Iar Bentley știe cum să iasă în evidență atunci când e cazul.

Compania britanică a deschis mircuri în Dubai cel mai mare showroom pe care-l are la nivel mondial. Construit pe șase etaje care au în total 7000 de metri pătrați, centrul integrat Bentley este situat în centrul orașului și oferă nu doar spațiu de expunere pentru mașini, ci o serie de facilități premium dedicate clienților. Printre acestea se numără o zonă dedicată predării mașinilor, o grădină așezată la ultimul etaj și un lounge VIP. Cea mai interesantă apariție este însă cea a unei cortine de apă care cade peste intrarea mașinilor și care îi va primi pe clienți afișându-le numele, secretul fiind ascuns într-o cameră care are capacitatea de arecunoaște plăcuțele de înmatriculare.

Clădirea este în sine una foarte spectaculoasă, fiind acoperită de 160.000 de lumini LED care pot colora noul centru Bentley în oricare dintre culorile standard disponibile pe mașini sau pot transmite la nevoie imagini video sau grafice de înaltă rezoluție. Investiția s-a calculat la scara milioanelor de euro și a fost acoperită de Al Habtor Motors, partenerul exclusiv al mărcii Bentley în Emiratele Arabe Unite.

Comentarii (4)

  • Arata ca un slip pe afara. Lux oricum ca si masina de altfel.... !
    10 1
  • ...cam asta-i progresul umanitatii...trist!vorba unui ardelean de-al meu ,,oare nu ne-a trazni dumnezeu intr-o zi?!,,
    9 4
  • Oare nu m-as putea angaja maturator pe acolo ?
    8 0
  • q] stai linistit ca nu tre' sa ne trazneasca dumnezeu, ne traznim noi intre noi :)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru