Excentricități arăbești: cumperi o casă, primești gratis un Lamborghini Huracan

de Mircea Meşter
Vineri, 08.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Se întâmplă în Dubai: un dezvoltator imobiliar derulează o promoție prin care cumpărătorii locuințelor de lux scoase la vânzare primesc bonus mașini precum BMW X6, Seria 7 sau chiar Lamborghini Huracan.

Criza imobiliară începe să se dezghețe încet la nivel mondial, iar prețurile apartamentelor și ale caselor încep să se stabilizeze și cghiar să crească în anumite zone chiar și în România. Însă dacă agenții imobiliari de la noi nu au prea multe alternative în afară de a aștepta deblocarea vânzărilor, companiile de dezvoltare imobiliară din țări precum Emiratele Arabe Unite au alte soluții pentru a atrage clienții spre propriile produse.

Damac, una dintre cele mai mari companii de acest tip din Dubai, își atrage clienții către noile apartamente și case aflate în zone excusive ale emiratului prin oferte care nu doar că par științifico-fantastice, dar reprezintă visul suprem al oricărui iubitor al mașinilor de top. Cu ocazia Dubai Shopping Festival, eveniment care se suprapune cu perioada de reduceri în magazinele din Emirate, Damac a anunțat că oferă câte o mașină premium sau de lux fiecărui cumpărător al uneia dintre proprietățile puse la vânzare de companie. 

În funcție de prețul de vânzare al proprietății, bonusul sub formă de mașină poate fi contractat sub forma unor modele ale mărcilor premium de top, oferta mergând până la X6 xDrive 35i, noul BMW Seria 7.

Mai mult, în cazul celor mai scumpe case, aflate pe "palmierul" artificial Palm Jumeirah, cumpărătorii vor găsi în garaj un Lamborghini Huracan care se va asorta de minune cu noua casă. Cele mai ieftine apartamente scoase la vânzare de Damac costă 170.000 de euro.

Oferta celor de la Damac Properties vine într-o perioadă în care vânzările de case și apartamente din Dubai stagnează, astfel că dezvoltatorul încearcă să revitalizeze piața prin oferte care privite din Europa par excentrice, dar care în Emirate reprezintă o soluție la care companiile apelează des pentru a scăpa de suplusul de locuințe de lux pe care le au în inventar. Damac Properties a vândut până acum în Dubai peste 14.000 de locuințe, alte 35.000 fiind în costrucție.

via Rushlane

Comentarii (2)

  • zice-se ca unul si-a comandat ...ma rog un mijloc de marire a penisului si a primit pe langa acel produs(care costase exorbitant de mult) si o lupa...cam asta-i si cu bonusurile in general
    22 1
  • Si eu care ma bucuram la pizza 1+1 , altii se bucura in cantitati industriale :))
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru