Arabii vor avea un nou hypercar: Fenyr Supersport anunță peste 1.000 CP

de Sebastian Toma
Marti, 03.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Arabii de la W Motors au prezentat câteva imagini teaser ale succesorului lui Lykan HyperSport. Noul lor model se numește Fenyr Supersport și va avea peste 1.000 CP.

Esential 1000 CP este nivelul de putere al motorizării viitorului hypercar de la W Motors.
Lykan HyperSport nu va rămâne singurul hypercar creat în Emiratele Arabe Unite. După acest model, cei de la W Motors au anunțat prezentarea lui Fenyr SuperSport la Salonul Auto de la Dubai. Momentan, avem doar un set de imagini teaser ale noului model al arabilor și informația care anunță o motorizare de peste 1.000 CP pregătită de specialiștii de la Ruf. Din moment ce tunerul german RUF este specializat în modificarea modelelor Porsche, ne putem aștepta ca motorul noului hypercar al arabilor să fie de proveniență Porsche și să prezintă o influență puternică a tunerului german, dar nu este clar dacă vorbim despre un V8 sau despre un motor cu boxer cu șase cilindri.

În orice caz, arabii vor construi doar 25 de Fenyr SuperSport pe an. Noul model al celor de la W Motors este concentrat pe "putere, performanță și viteză", deci așteptările sunt ridicate pentru noua creație a arabilor.

Cel mai probabil, Fenyr SuperSport este o evoluție dramatică a lui Lykan HyperSport. Acesta din urmă era echipat cu o motorizare boxer cu șase cilindri, care avea 3.7 litri și dezvolta 770 CP și 1.000 Nm. Având în vedere suprafețele din fibră de carbon prezentate în imaginile teaser, ne așteptăm și la o masă mai redusă decât cea a lui Lykan HyperSport pentru noua creație a arabilor.

Urmareste Automarket
W Motors va prezenta noul lor model în data de 10 noiembrie 2015, în cadrul Salonului Auto de la Dubai.
Arabii promit că apariția noii lor creații va "scutura violent Pământul și va scoate copacii din rădăcini". Având în vedere că vechiul model putea să atingă o viteză maximă teoretică de 385 km/h și să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2.8 secunde, succesorul său ar trebui să ofere performanțe impresionante.

Via WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru