McLaren deschide cel mai mare showroom al său în Dubai

de Tiberiu Safta
Luni, 09.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat că a deschis cel mai mare showroom al său în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Noua facilitate de 950 de metri pătrați se află lângă cel mai mare centru de service al mărcii britanice.

Constructorul britanic de mașini exotice a deschis oficial cel mai mare showroom al său. Acesta este situat în orașul Dubai din Emiratele Arabe Unite, acolo unde McLaren are și cel mai mare centru de service al său din toată lumea.

Noua facilitate se întinde pe o suprafață de 950 de metri pătrați și include o galerie vastă cu actualele modele ale mărcii. Showroom-ul din statul arab conține și un studio special al diviziei McLaren Special Operations (MSO), iar aici pot fi comandate exemplare unicate și personalizate.

Cel mai mare showroom al mărcii britanice este situat chiar lângă cel mai mare centru de service McLaren din lume. Acesta din urmă a fost dat în folosință în 2022, iar aici lucrează ingineri ai mărcii care, luați împreună, au mai mult de 40 de ani de experiență în cadrul McLaren. La acest centru, McLaren poate efectua un service la nu mai puțin de 150 de mașini pe lună.

La final, înființarea noului showroom coincide și cu lansarea pe piața locală a lui McLaren 750S.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru