VIDEO: Nissan GT Academy - Drumul spre Dubai (episoadele 7-9)

de Mircea Meșter
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Academia GT a celor de la Nissan cerne. Dintre candidaţii intraţi în competiţia pentru un loc în maşinile de competiţie pe cele mai cunoscute circuite ale lumii au rămas puţini. Cine va câştiga?

Urmareste Automarket
Povestea programului GT Academy, iniţiat de Nissan şi Playstation în 2008, continuă şi în 2013. Iar episoadele din seria Drumul spre Dubai- care stau la baza poveştii ultimei linii de absolvenţi a programului GT Academy - reuşesc să ne introducă în atmosfera din culisele unuia dintre cele mai interesante proiecte care au avut loc în motorsportul ultimilor ani. Cum reuşeşte Nissan să inventeze piloţi cu rezultate în cele mai importante competiţii de anduranţă pe circuit ale lumii transformându-i în doar câteva luni din simpli jucători de Playstation în vedete ale sporturilor cu motor? Prin ce încercări trec aceştia înainte de a lupta umăr la umăr cu nume mari ale disciplinei? Vom afla toate acestea din episoadele seriei Drumul spre Dubai.

În weekend-ul 11-13 ianuarie, Automarket.ro va fi prezent la Cursa de 24 de ore din Dubai şi vă va prezenta cele mai interesante momente din timpul şi după competiţie.

Urmăriţi pagina de Facebook Automarket pentru fotografii de atmosferă live. 

EPISOADELE 1-3
EPISOADELE 4-6
EPISOADELE 7-9

NISSAN GT ACADEMY: DRUMUL SPRE DUBAI- Episodul 7

NISSAN GT ACADEMY: DRUMUL SPRE DUBAI- Episodul 8

NISSAN GT ACADEMY: DRUMUL SPRE DUBAI- Episodul 9

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru