Bertone

Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Noul Bertone GB110, un hypercar de 1100 de cai putere. Producție de numai 33 de exemplare

Bertone a dezvăluit oficial noul său hypercar, botezat GB110. Motorul său rulează cu un combustibil special, prelucrat din deșeuri de plastic și livrează 1100 de cai putere. Doar 33 de exemplare vor fi produse.
Joi, 24 Noiembrie 2022 | Modele noi

Bertone renaște: Primele schițe cu un viitor supercar din Italia

Celebra companie Bertone revine oficial pe scena auto cu un viitor supercar. Cu această ocazie, compania italiană a publicat primele imagini cu viitorul model de înaltă performanță.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Feature

5 mașini cu care Lamborghini a intrat în istoria automobilului

De-a lungul istoriei, Lamborghini a creat mașini care au stârnit imaginația pasionaților de automobile. Departe de a fi convențional, constructorul din Sant'Agata Bolognese are în istoria sa modele ce au schimbat lumea automobilului: de la Countach, la Miura și conceptul Marzal.
Marti, 24 Iunie 2014 | Feature

Vision Gran Turismo - conceptele virtuale fascinante construite pentru Gran Turismo 6

Gran Turismo este un joc video ce a devenit un fenomen. Pentru a sărbători 15 ani de existenţă, creatorul său a lansat o provocare pentru toţi constructorii auto: să creeze automobile unicat ce vor exista doar în mediul virtual din GT6. Acest proiect poartă numele de Vision Gran Turismo.
Joi, 27 Martie 2014 | Economic

Bertone, carosierul care a desenat Lamborghini Countach, recunoaşte oficial falimentul

Bertone a recunoscut oficial problemele financiare cu care se confruntă. Caroserierul italian trebuie să găsească urgent un cumpărător pentru a evita decesul la numai doi ani de la sărbătorirea centenarului.
Luni, 17 Martie 2014 | Industrie

Bertone a sistat comerţul şi va intra în insolvenţă

Bertone, celebra casă de design italiană responsabilă de zeci de opere din lumea auto, este la un pas de insolvenţă, după ce nu şi-a plătit salariaţii de mai bine de şase luni şi este copleşită de datoriile pe care le are la furnizori.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Aston Martin a avut două exponate, cu doi creatori diferiţi

Două premiere ale Salonului Auto de la Geneva purtau numele Aston Martin. Acestea sunt Rapide S şi Rapide Shooting Brake. Cel de-al doilea, însă, a fost realizat de Bertone.
Luni, 25 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Aston Martin Rapide Shooting Brake este surpriza Bertone pentru Geneva 2013

Bertone va expune şi anul acesta un concept la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba despre Aston Martin Rapide Shooting Brake, un break de lux creat pentru a sărbători 60 de ani de colaborare cu producătorul britanic.
Vineri, 22 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bertone vine la Geneva cu un nou concept - un coupe cu patru uşi

Casa de design Bertone va prezenta la Salonul Auto de la Geneva conceptul unui coupe cu patru uşi. Pentru moment, italienii au prezentat doar un teaser al acestui model.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Concepte

Bertone Nuccio, conceptul aniversar al italienilor, ar putea fi vândut în China

Conceptul Bertone Nuccio, expus la Salonul Auto de la Geneva, ar putea fi vândut contra sumei de două milioane de euro. Oferta vine din partea unui colecţionar chinez, care a văzut conceptul la Salonul Auto de la Beijing.
Vineri, 24 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Bertone Nuccio - concept futurist pentru 100 de ani de existenţă

Bertone expune la Salonul Auto de la Geneva un concept botezat Nuccio, care încearcă să celebreze cum se cuvine istoria de 100 de ani a carosierului italian.
Miercuri, 18 Mai 2011 | Modele noi

Maserati: fratele lui Quattroporte va avea un V6 diesel de 300 de cai

Maserati va folosi motoare diesel şi benzină preluate de partenerul Chrysler. pentru viitorul sedan de clasă E. Este vorba despre un diesel de 300 de cai şi un Pentastar pe benzină de 400 de cai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Aprilie 2011 | Industrie

Bertone scoate la licitaţie cinci concepte unicat din cauza problemelor financiare

Bertone scoate la vânzare o parte din propria istorie. La licitaţie intră implicit conceptul din care s-a născut Lancia Stratos şi alte trei prototipuri Lamborghini.
Marti, 08 Martie 2011 | Modele noi

Jaguar nu va construi o versiune de serie a lui Bertone B99 Concept

Oficialii Jaguar au infirmat posibilitatea dezvoltării unei versiuni de producţie a conceptului B99 realizat de Bertone şi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Bertone a creat două concepte pentru Jaguar

Viitorul mărcii Jaguar, cel puţin la nivel de ipoteză, a fost prezentat astăzi la Geneva sub forma a două concepte realizate de Bertone.
Vineri, 18 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Bertone B99 - concept retro dedicat formelor vechiului Jaguar XJ

Casa de design Bertone se va prezenta la Salonul Auto de la Geneva cu un concept retro inedit. Acesta se numeşte B99 şi aminteşte de vechiul Jaguar XJ.
Joi, 17 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Bertone lansează un concept Jaguar la Geneva

Bertone va expune în cadrul ediţiei de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva un concept care poartă logo-ul Jaguar. Apariţia este anticipată de un teaser, publicat astăzi.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Concepte

Prima imagine a conceptului Zagato creat in cinstea Alfa Romeo

Zagato a publicat astazi prima imagine a conceptului TZ3 Corsa, creat pentru centenarul constructorului italian Alfa Romeo. Prototipul va fi dezvaluit in cadrul Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Miercuri, 24 Martie 2010 | General

Jason Castriota isi va deschide propria casa de design

Jason Castriota a anuntat ca isi va deschide propria casa de design, care va avea un sediu in New York si un sediu in Torino. Aceasta va avea cinci designeri care vor desena de la sticle de apa la mobila si incaltaminte.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

Designerul lui Bertone Mantide va lucra pentru Shelby Supercars

Americanii de la Shelby Supercars l-au angajat pe Jason Castriota, un fost designer Bertone, sa deseneze viitoarea generatie a lui SSC Aero, alaturi de un supercar mai ieftin.

Tag-uri similare

Ferrari, Porsche, Nissan, Fiat, Lamborghini, Mini, Aston Martin, Chevrolet, Alfa Romeo, productie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru