Jason Castriota isi va deschide propria casa de design

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 24.03.2010
Jason Castriota a anuntat ca isi va deschide propria casa de design, care va avea un sediu in New York si un sediu in Torino. Aceasta va avea cinci designeri care vor desena de la sticle de apa la mobila si incaltaminte.

Celebrul designer Jason Castriota a anuntat ca isi va deschide propria sa casa de design. Potrivit unui interviu acordat de Castriota celor de la Car Design News, noua casa de design va avea un sediu in New York si unul in Torino, iar clientii au inceput deja sa bata la usa. Noua casa de design va proiecta diverse elemente, de la mobila la incaltaminte si sticle de apa.

Ultima creatie a lui Jason Castriota este Bertone Mantide, un supercar bazat pe Corvette ZR1. Cat despre proiectele viitoare, designerul are deja un contract cu americanii de la Shelby Supercars, dar a refuzat sa dezvaluie detalii despre viitoarele automobile pe care le va desena. Avand in vedere experienta sa in domeniu, ne putem astepta la o creatie umitoare din partea lui Jason Castriota in urmatoarele 12 luni.

Primul proiect al noii case de design este o sticla de apa minerala pentru compania PureNY. Jason Castriota a lucrat atat la Pininfarina, cat si la Stile Bertone. Printre creatiile sale celebre putem enumera Pininfarina Hyperion, Ferrari P4/5, Maserati Birdcage.

Totodata, Castriota a luat parte la dezvoltarea lui Ferrari 599 GTB Fiorano, Maserati GranTurismo si Ferrari 612 Kappa – o versiune restilizata a lui Ferrari 612 Scaglietti desenata pentru colectionarul Peter Kalikow.

Via | CarDesignNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru