Bertone renaște: Primele schițe cu un viitor supercar din Italia

de Tiberiu Safta
Joi, 24.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebra companie Bertone revine oficial pe scena auto cu un viitor supercar. Cu această ocazie, compania italiană a publicat primele imagini cu viitorul model de înaltă performanță.

Bertone, unul dintre numele legendare din industria auto, revine oficial după o pauză de aproape un deceniu. Fosta firmă de design din Italia este cunoscută pentru desenarea unor modele celebre, precum Lancia Stratos, Alfa Romeo GT, Lamborghini Countach și multe altele.

În ciuda succesului de care au avut parte mașinile desenate de Bertone, compania a dat faliment în 2014 și a fost vândută. Din fericire, celebrul nume a fost preluat de doi frați din Italia care vor readuce pe scena auto celebra companie sub forma unui producător de modele de performanță.

Cu această ocazie, Bertone ne oferă primele schițe oficiale cu un viitor supercar. Din imagini nu se pot vedea multe în afară de faptul că propulsorul va fi amplasat central. Compania italiană nu a oferit nicio informație tehnică despre viitorul model, așa că nu se știe dacă acesta va avea un motor termic, hibrid sau chiar electric. În imaginile oficiale se pot vedea formele laterale ascuțite și profilul redus al viitorului model.

În partea din față sunt vizibile mai multe blocuri optice LED, alături de o bară cu o priză de aer mare și cu un spoiler direct sub aceasta.

Partea din spate prezintă o semnătură luminoasă cu forme geometrice semi-rotunde, alături de un difuzor spate aparent mare și sigla mărcii italiene. Deocamdată, Bertone nu a oferit nicio informație suplimentară despre viitorul model. Nu se știe ce nume va purta, iar anul lansării rămâne un mister.

via Bertone

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru