Bertone lansează un concept Jaguar la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.02.2011
Bertone va expune în cadrul ediţiei de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva un concept care poartă logo-ul Jaguar. Apariţia este anticipată de un teaser, publicat astăzi.

Bertone a publicat astăzi prima imagine a conceptului pe care îl va prezenta anul acesta la Geneva. Carosierul italian plănuieşte să expună în cadrul salonului elveţian un prototip creat special pentru Jaguar, gata să impresioneze publicul pasionat de istoria brandului britanic.

Momentan nu a fost confirmată implicarea constructorului din Regatul Unit în cadrul proiectului gândit de Bertone şi nici trăsăturile care ar putea defini noul concept. Italienii nu sunt la prima experienţă cu un model Jaguar, carosierul din Peninsulă semnând alte două concepte ale britanicilor cu ceva timp în urmă: în 1967 Pirana şi în 1977 Ascot.

Rămâne de văzut dacă prototipul de anul acesta se va dovedi la fel de spectaculos ca cel de anul trecut, futuristul Pandion, creat pentru Alfa Romeo, ca un tribut ce aniversa centenarul. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru