Bertone va inaugura propria sa divizie pentru China

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.04.2010
Bertone a anuntat ca va inaugura la Beijing o filiala destinata publicului din China. Debutul va fi marcat prin prezenta conceptului Pandion, in cadrul Salonului de la Beijing.

Dupa ce majoritatea constructorilor auto cu traditie si-au extins operatiunile in China, si casele de design cauta sa isi apropie publicul din Tara Marelui Zid. Bertone a anuntat oficial, inainte de deschiderea Salonului Auto de la Beijing, ca va inaugura in capitala Chinei prima sa divizie de design asiatica.

Rolul acesteia va fi acela de a atrage un public numeros si de a asigura prezenta brandului pe cea mai mare piata auto a lumii in acest moment. Divizia din Beijing va cauta de asemenea sa ofere si sprijin clientilor din zona, care simteau nevoia unei asistente locale.

Pentru a marca debutul sau in China, Bertone va expune in cadrul Salonului Auto de la Beijing conceptul Pandion, creat pentru centenarul Alfa Romeo si prezentat la Geneva, in luna martie.

via | autoblog

Citeşte şi...

Comentarii (3)

  • CelFaraNume
    Faliment Bertone in maxim 1 an! La fel Reanult! Companii de kkt!
    0 11
  • valentin
    bertone
    Absolut superb conceptul, bravo lor poate ca deschizand o filiala in china ii vor invata si pe chinezi ce inseamna Design Auto
    3 0
  • Nu ma bucur. Dupa ce au luat Volvo au acces la siguranta, acum au acces si la design.

    Daca pun la punct si aceste 2 ingrediente se apropie tot mai tare de dominatia pietei. E cam tot ce le mai lipseste ca tehnologiile le vor copia repede ca de aia sunt in joint-venture acolo toti producatorii mari cu producatori locali.

    Daca partidul iti cere sa alfi si sa raportezi cum e facut motorul 2.0 TDI, ca si chinez te executi. Daca l-ar copia doar pe asta as fi linistit ca are destulebube. Problema e ca incep sa aiba accesl atehnologia cea mai inalta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru