Succesorul lui Lamborghini Huracan debutează în vara acestui an: V8 PHEV creație proprie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, venite chiar de la un oficial Lamborghini, succesorul lui Huracan va debuta în luna august 2024. Va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid care va avea la bază un V8 creație proprie.

Cu toate exemplarele deja vândute și o producție programată să ajungă la final în viitorul nu foarte îndepărtat, Lamborghini Huracan își trăiește ultimele luni din viață. Odată cu acest model va fi pensionat și motorul V10 aspirat natural.

Dar constructorul din Sant'Agata Bolognese lucrează cu spor la succesorul lui Huracan. Luna trecută, Lamborghini a înregistrat numele Temerario, dar nu se știe încă dacă așa se va numi viitorul model.

Vom afla, însă, în curând. Mai exact, în luna august, pentru că atunci vom face cunoștință cu succesorul lui Huracan. Cel puțin asta a declarat Federico Foschini, directorul de vânzări și marketing a mărcii italiene.

Mai mult, viitorul model va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid care va avea la bază un motor V8, dezvoltat de Lamborghini. Rămâne de văzut dacă va avea ceva în comun cu motorizarea noului Urus SE.

Potrivit informațiilor neoficiale, motorul V8 se va tura până la 10.000 de rotații pe minut și va lucra alături de o transmisie automată cu 8 rapoarte și dublu ambreiaj, preluată de la Revuelto.

via Autocar

Comentarii (2)

  • Dizăl Rulz Forevăr
    Păi ce fac ăștia? în loc sa treacă la dizăl trec la electrificare?
    2 2
  • Seriff
    @13:24 ce electrificare visezi? Trec la phev ca sa poata sa ii puna linisititi un V8 si uite asa au pacalit vrajeala cu emisiile in acte, in realitate sigur o sa stea toti copii de bani gata cu Lamborghini sa incarce masina ca sa mearga electric prin oras.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru