Ca pâinea caldă: cererile pentru Lamborghini Revuelto acoperă următorii 2 ani

de Tiberiu Safta
Joi, 13.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Revuelto, noul hypercar electrificat al mărcii italiene, se dovedește a fi la foarte mare cerere. Potrivit șefului companiei, cererea pentru noul model acoperă deja următorii 2 ani de producție.

În urmă cu o lună, Lamborghini a dezvăluit cel mai anticipat model al său din ultima perioadă, Revuelto. Noul hypercar este succesorul electrificat al vechiului Aventador și marchează începutul unei ere noi pentru constructorul din Sant’Agata Bolognese. Asta pentru că, începând din acest an, Lamborghini va lansa numai mașini cu motoare hibride.

Propulsorul noului Revuelto este alcătuit dintr-un motor termic V12 de 6.5 litri aspirat natural, care funcționează în tandem cu 3 motoare electrice. În total, propulsorul noului model de înaltă performață dezvoltă 1015 cai putere, iar puterea este transmisă către toate cele 4 roți. Mai multe detalii despre noul Lamborghini Revuelto pot fi descoperite aici.

Acum, la aproape o lună de la dezvăluirea oficială, modelul se bucură deja de o cerere foarte mare din partea clienților. Potrivit lui Stephan Winkelmann, șeful Lamborghini, lista de așteptare este deja foarte lungă. Atât de lungă, încât cererea pentru noul model acoperă deja următorii 2 ani de producție.

Pentru Lamborghini, cererea mare pentru noul Revuelto confirmă faptul că viitorii clienți „recunosc modelul ca fiind un Lamborghini adevărat”, așa cum precizează Winkelmann și că „nu există nicio teamă de a avea o mașină hibridă.”

Așadar, este de așteptat ca noul Revuelto să calce pe urmele predecesorului său și cu privire la numărul de exemplare vândute. Vechiul Aventador a fost cel mai bine vândut etalon al mărcii italiene, cu 11.465 de unități comercializate între 2011 și 2022.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru