Primele schițe cu înlocuitorul lui Lamborghini Aventador: va avea motor V12 plug-in hybrid

de Tiberiu Safta
Marti, 17.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale a oferit primele schițe oficiale cu viitorul înlocuitor al lui Lamborghini Aventador. Noul model va avea un motor V12 hibrid plug-in și va fi dezvăluit în martie.

Anul trecut, supercar-ul Lamborghini Aventador a fost scos din producție. Odată cu scoaterea acestui model din fabricație, constructorul italian și-a luat rămas bun și de la motorul V12 pur termic. Asta pentru că înlocuitorul lui Aventador, programat să apară în primăvara acestui an, va avea un propulsor V12 hibrid cu încărcare la priză.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre viitorul model. Însă, acum ne putem face o idee despre cum va arăta noul model, mulțumită unor schițe oficiale furnizate de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO).

Din schițe putem vedea că viitorul model va păstra aceleași proporții cu vechiul Aventador și va prelua mai multe elemente de design văzute la modele de serie produse în număr limitat. De exemplu, pot fi văzute luminile frontale desenate în forma literei Y, iar design-ul părții din față pare a fi inspirat de modelul Sian FKP 37.

În partea din spate remarcăm un difuzor aerodinamic masiv, o idee de design împrumutată de la modelul Centenario.

La fel ca farurile, stopurile au și ele o semnătură luminoasă în forma literei Y, iar direct între ele se află și terminațiile evacuării sub forma unor hexagoane.

Viitorul înlocuitor al lui Lamborghini Aventador ar urma să fie prezentat oficial în martie. Deocamdată, constructorul italian nu a dezvăluit numele viitorului supercar hibrid.

via WIPO

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru