Inlocuitor aventador

Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre succesorul lui Lamborghini Aventador: motor V12 hibrid de 1015 cai putere

Lamborghini a dezvăluit informații noi despre noul model LB744, numele de cod al succesorului legendarului Aventador. Noul hypercar italian va avea un motor V12 hibrid, cuplat la 3 motoare electrice, care va dezvolta un total de 1015 cai putere.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primele schițe cu înlocuitorul lui Lamborghini Aventador: va avea motor V12 plug-in hybrid

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale a oferit primele schițe oficiale cu viitorul înlocuitor al lui Lamborghini Aventador. Noul model va avea un motor V12 hibrid plug-in și va fi dezvăluit în martie.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va fi dezvăluit în martie 2023

Succesorul lui Lamborghini Aventador va fi dezvăluit în primăvara anului viitor. Anunțul a fost confirmat de către șeful mărcii italiene, Stephan Winkelmann. Noul model va avea un motor V12 hibrid cu încărcare la priză.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va avea un motor V12 electrificat. Ultimul exemplar Aventador Ultimae, scos la licitație

Lamborghini a confirmat că înlocuitorul lui Aventador va avea un motor V12 hibrid cu încărcare la priză. De asemenea, ultimul exemplar al supercarului italian, un model din seria Ultimae, va fi scos la licitație.
Marti, 25 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Lamborghini Aventador debutează în 2020: sistem de propulsie plug-in hybrid pentru supercarul italian

Înlocuitorul actualului Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2020. Noul supercar va fi echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un motor aspirat V12 și un motor electric. Italienii încă nu au luat o decizie cu privire la capacitatea bateriei pe care o vor oferi.

Tag-uri similare

Lamborghini, Lamborghini Aventador, Aventador, inlocuitor aventador
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru