Toyota confirmă noua generație Prius Hybrid. Debut în 16 noiembrie

de Alexandru Monenciu
Vineri, 11.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație Toyota Prius Hybrid va debuta în 16 noiembrie. Anunțul a fost făcut, prin intermediul unui teaser, chiar de către producătorul japonez de automobile.

În urmă cu două zile apăreau pe internet o serie de imagini teaser cu un model misterios de la Toyota, echipat cu sistem de propulsie hibrid. La acea vreme, nu se știa exact despre ce model este vorba, zvonurile indicând viitoarea generație Prius.

Acum a venit confirmarea. Într-adevăr, în acele imagini teaser apărea viitoarea generație Prius Hybrid. Debutul este programat pentru data de 16 noiembrie.

Noile teasere dezvăluie farurile LED cu design mai agresiv decât înainte, dar și o serie de elemente preluate de la modelele cu zero emisii ale familiei bZ.

Noua generație Prius Hybrid este descrisă de Toyota ca fiind un "Hybrid Reborn". Cel mai probabil, constructorul japonez pregătește îmbunătățiri care să crească eficiența sistemului de propulsie hibrid.

via Toyota

Comentarii (2)

  • dsfsfsf
    Free Goblok
    0 5
  • În 202x să vii cu o hibridă non plugin este o ruşine.

    Legendară vechea Prius, da, foarte bună la vremea ei, dar şi legendar de urâtă.

    Cine vrea hibridă mai degrabă îşi ia RAV4...

    dar la ce preţ au, mai degrabă treci la electrică şi gata.
    4 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru